e destul de scumpa schimbarea asta dar se merita
Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008
Collapse
X
-
da oricum merita..
cand iti place ceva si vrei acel lucru,nu te m-ai uiti la bani....))Last edited by crististreulea; 25 February 2008, 21:31.Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by SUPERCAR View PostAzi mi-am schimbat si eu lumina la interior cu leduri de culoare alba
Ce sa zic schimbarea este destul de mare,acum se vede mult mai bine in interior,lumina fiind mai puternica fata de becul stock de fabrica si efectul care il creaza ledurile e super...se vede super super misto.
In pozele atasate se vede un fel de lumina albastruie dar de fapt in realitate este un alb clar,rece ceva in genul luminilor de la xenoane.
PS.Totul a fost facut de CosTin87SIE si ii multumesc!LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostSuper ! Am montat si eu tot de la un Constantean ,auzi te-ai obisnuit cu lumina, eu si acum ma sperii noaptea cand deschid usa,lumina asta de la leduri se aprinde brusc.
Comment
-
o folie ceva supercar...ia placut lui fimiu cum conduci(a zis ca te dai la ea mai bine decat mine)
Comment
-
WOW!!! super sa o stapanesti sanatos si .... atat.... mute modificar in continuare !!! ce mai.... BRAVOsigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
Comment