Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e destul de scumpa schimbarea asta dar se merita

Comment

• da oricum merita..

cand iti place ceva si vrei acel lucru,nu te m-ai uiti la bani....))
      Last edited by crististreulea; 25 February 2008, 21:31.
      Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

• e tare masinuta
        sigpic Alexandria

Comment

• am vazut astazi masina...arata foarte bine si ingrijita...sa ai bafta de ea si sa faci cati mai multi km fara probleme.aa si mersi ptr amabilitatea de care ai dat dovada cand mi-ai aratat xenonul.

Comment

• Ce sa mai zic.... a iesit super misto Tine-o tot asa SUPERCAR
            sigpic

Comment

• Originally posted by laur200445 View Post
              am vazut astazi masina...arata foarte bine si ingrijita...sa ai bafta de ea si sa faci cati mai multi km fara probleme.aa si mersi ptr amabilitatea de care ai dat dovada cand mi-ai aratat xenonul.
              merci laur si tie la fel

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
                Azi mi-am schimbat si eu lumina la interior cu leduri de culoare alba
                Ce sa zic schimbarea este destul de mare,acum se vede mult mai bine in interior,lumina fiind mai puternica fata de becul stock de fabrica si efectul care il creaza ledurile e super...se vede super super misto.
                In pozele atasate se vede un fel de lumina albastruie dar de fapt in realitate este un alb clar,rece ceva in genul luminilor de la xenoane.
                PS.Totul a fost facut de CosTin87SIE si ii multumesc!
                Super ! Am montat si eu tot de la un Constantean ,auzi te-ai obisnuit cu lumina, eu si acum ma sperii noaptea cand deschid usa,lumina asta de la leduri se aprinde brusc.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• dan.gutu ce ai tu acolo e ceva mai puternic daia te sperii

sigpic

Comment

• Originally posted by dan.gutu View Post
                    Super ! Am montat si eu tot de la un Constantean ,auzi te-ai obisnuit cu lumina, eu si acum ma sperii noaptea cand deschid usa,lumina asta de la leduri se aprinde brusc.
                    m-am obisnuit,oricum e lumina mai multa fata de cum era beculetul ala stock de fabrica

Comment

• oare dece nu se face nici o masina cu asa ceva din fabrica toate au beculete , sa se faca una cu 40de leduri in plafoniera sa te bronzezi in masina

sigpic

Comment

• nu stiu de ce nu fac ei din fabrica asa ceva,oricum banuiesc ca din motive strict financiare
                        zilele astea o sa inlocuiesc lumina si la nr de inmatriculare si la portbagaj si la torpedo(daca reusesc) cu leduri albe

Comment

• o folie ceva supercar...ia placut lui fimiu cum conduci(a zis ca te dai la ea mai bine decat mine)
                          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• WOW!!! super sa o stapanesti sanatos si .... atat.... mute modificar in continuare !!! ce mai.... BRAVO
                            sigpic
                            NEVER FORGOTTEN

Comment

• Originally posted by felixb View Post
                              o folie ceva supercar...ia placut lui fimiu cum conduci(a zis ca te dai la ea mai bine decat mine)
                              folia urmeaza cat de curand,stiu ca schimba mult aspectul masinii

Comment

• Originally posted by felixb View Post
                                o folie ceva supercar...ia placut lui fimiu cum conduci(a zis ca te dai la ea mai bine decat mine)
                                pai normal cal durea in basca de ambreiaju tau
                                ps... glumeam

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google