Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frumoasa masina...
    BV pentru tot ce i-ai facut,a iesit bine rau.acu am vazut cum sunt xenoanele la tine
    Bafta in continuare.

Comment

• Frumoasa masinuta daca i-ai pune o suspensie sport si ai puneo langa a lu Bigman ar gemene ) BAfta in continuare cu proiectu!

Comment

• ? ? ?

Originally posted by SUPERCAR View Post
        Azi mi-am schimbat si eu lumina la interior cu leduri de culoare alba
        Ce sa zic schimbarea este destul de mare,acum se vede mult mai bine in interior,lumina fiind mai puternica fata de becul stock de fabrica si efectul care il creaza ledurile e super...se vede super super misto.
        In pozele atasate se vede un fel de lumina albastruie dar de fapt in realitate este un alb clar,rece ceva in genul luminilor de la xenoane.
        PS.Totul a fost facut de CosTin87SIE si ii multumesc!
        si noi cum putea avera asa ceva????
        sigpic
        The MVP

Comment

• Cat te-au ajuns farurile angel-eyes impreuna cu cele doua instalatii de xenon,ca exact ca tine vreau si eu sa imi fac dar nu stiam la cat ma ajunge toata treaba.

Comment

• Astazi am avut ocazia sa ii vad si masina lui supercar. Vreau sa spun ca arata mortal, mai ales coborata. Si merci pentru stickere supercar. Le-am lipit deja
            sigpic

Comment

• Azi mi-am luat un scuter culoare neagra,pe care il ador,imi place cum se infige.
              Motor in 4 timpi racit cu aer, viteza maxima limitata la 50Km/h si consum 1.5L%
              Attached Files

Comment

• Super! :P Cat ai dat pe el? Mi-ar place si mie sa am un scuter. Felicitari de achizitie!
                In tara momentan.

Comment

• Nu ti-e frica sa circuli cu asa ceva?Avand in vedere cati soferi idioti sunt pe strazi si cate accidente au fost cu scutere/motoare?

Comment

• In jur de 3000-3500 RON daca nu ma insel costa am avut si eu un peugeot in 2 timpi ( 90 km/h - 2,5L / 100km ) dar m-am plictisit de 2 roti ....imi place mai mult pe 4 DSC00888.JPG

DSC00890.JPG ( scuze daca pun poze cu ce am avut eu )
                    sigpic

Comment

• Originally posted by CosTin View Post
                      Super! :P Cat ai dat pe el? Mi-ar place si mie sa am un scuter. Felicitari de achizitie!
                      2200 ron l-am luat la oferta de la mine de la servici,ca de luna viitoare o sa fie 2900ron

Comment

• @mvp pentru leduri in plafoniera bord si ce iti mai trece prin cap pm si te rezolv eu

costine mai ai idei cu masina? difuzoru de la dacia am inteles ca te interesa
                        sigpicMy ride

Comment

• Azi am renuntat la difuzoarele de pe spate si le-am schimbat cu niste Alpine de 16.5cm si pot sa zic ca se aude ceva mai bine fata de cele ale masinii stock.
                          Montajul l-am facut la mermin in constanta si ma costat 40ron.
                          Attached Files

Comment

• Super stiu si eu cum se aud difuzoarele astea ....misto
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Al3x View Post
                              Frumoasa masinuta daca i-ai pune o suspensie sport si ai puneo langa a lu Bigman ar gemene ) BAfta in continuare cu proiectu!
                              Ce fel de suspensie sport are Bigman...KW reglabila? Eu am pe a mea arcuri Eibach + amortizoare Bilstein pe fata si spate si credema ca nu e nevoie de mai mult e suficient de "caruta" acum la ce drumuri avem noi.

Comment

• Are arcuri H&R care coboara 45 mm , si cauciucuri cu talon mic si jante pe 15...
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google