Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si oare cat ar costa tapiterie interioara de prestige neagra?Si fete de usi logan 2 ? m-ar tenta si pe mine poate.
    sigpic

Comment

• Frumoasa bestie ai. Imi place multi mp3-ul. Multi km fara probleme.
      Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• Mp3 e naspa pe langa cum arata masina ... e una din cele mai frumoase masini ,,tunate" din constanta ... nu numai loganuri ... si nu e gata inca ... beware for pwr )
        sigpicMy ride

Comment

• Originally posted by ar55ham View Post
          Si oare cat ar costa tapiterie interioara de prestige neagra?Si fete de usi logan 2 ? m-ar tenta si pe mine poate.
          Tapiteria de pe scaune si bancheta spate de prestige neagra costa 250 ron la userul silviu_79 de pe forum,nou nouta la tipla direct de la pitesti.
          Fetele de usi de logan II probabil o sa le pun dupa ce se lanseaza pe piata ca deocamdata nu se gasesc si inca sunt scumpe.

Comment

• Noi update-uri :

-tapiteria de prestige
            -tablou de bord de prestige dCI

PS.Luminile de la tabloul de bord sunt schimbate by me
            Attached Files

Comment

• Da bine pe alb...apropo la cat ai pus indicatorul la relanti
              http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Arata bine...pui niste poze cu tapiteria de prestige daca te rog??? se pune greu tapiteria????
                ...de doi lei :p

Comment

• Acul de la turometru l-am pus normal cum se pune,m-am uitat la niste poze si l-am pus si eu asa(si asta dupa ceva reglaje).
                  Tapiteria de prestige se pune usor dar trebuie sa o puneti la cineva care se pricepe si stie ce sa faca...a durat cam 5 ore sa le schimb(am lucrat eu cu un baiat),poze o sa pun maine.

Comment

• M-am hotarat sa schimb arcurile si mi-am luat zilele astea un set de arcuri H&R de la Racing Nick Bucuresti cu 630 ron care coboara garda la sol cu 4,5 cm.
                    Maine dimineata le montez si o sa fac si poze.
                    Attached Files

Comment

• Asteptam pozele Supercar
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Originally posted by SUPERCAR View Post
                        M-am hotarat sa schimb arcurile si mi-am luat zilele astea un set de arcuri H&R de la Racing Nick Bucuresti cu 630 ron care coboara garda la sol cu 4,5 cm.
                        Maine dimineata le montez si o sa fac si poze.
                        Ai facut o alegere foarte buna! Exact asa am si eu..Si sunt foarte multumit! Repede sus cu ele pe masina si sa vedem poze!

Comment

• Sunt sigur ca o sa arate foarte bine....Tine-o tot asa...Ca tot ce faci faci bine de tot

Comment

• Felicitari de achizitie si asa cum au zis ceilalti multi km fara incidente....Cum ai facut sa semene grila aia de pe consola centrala cu aiai de prestige....Ca vad ca nu ai aer.....E de prestige sau cum
                            To be or not to be....???

Comment

• ehe... Frumos frumos... Sa vezi ce topaie

Comment

• Supercar are supemasina. Sa o stapineasca sanatos ,dar sa nu ne mai pacaleasca, ca vine la intilnire la bucuresti. Oricum noi il asteptam.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google