Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am modificat-o putin nu aveam ce face am deschis photoshopul si am facut
    Attached Files
    sigpic
    astra h 1,7 cdTI

Comment

• Bodyn misto poze

Comment

• Si acum arcurile vechi le ai de vinzare? Sa le stapinesti sanatos pe cele noi.

Comment

• Originally posted by miezu View Post
          Mie sincer tot inalta mi se pare (dar oricum fata de cele stock e ok)
          sa o stapanesti sanatos!
          Ti se pare ca are si cauciucuri cu talon mai mic pe 55 fata de alea stock de fabrica,daca le-as pune pe cele de fabrica cu talon pe 65 o sa vezi diferenta mai bine.

Originally posted by PAULIC View Post
          Si acum arcurile vechi le ai de vinzare? Sa le stapinesti sanatos pe cele noi.
          Da le vand,dar numai daca mi se ofera pretul corect pentru ele,ca arata ca noi,altfel nu le dau

Comment

• Arata f bine masina. Sa o stapanesti sanatos.
            Ai una dintre masinile modificate cu f mult bun gust.
            Toata stima. Arata excelent.

Comment

• Frumos de tot.Mi-a placut mult evolutia "copilashului" tau ...Sa o stapanesti sanatos.Numai bine
              sigpic

Comment

• Unde ai montat arcurile si cat te-a ajuns (daca nu vrei sa zici aici da-mi un privat) ca ff curand o sa imi cumpar si eu si vreau sa stiu si restu cheltuielilor
                CT-42-SMC doar un logan mai galagios

Comment

• Originally posted by bodyn View Post
                  Am modificat-o putin nu aveam ce face am deschis photoshopul si am facut
                  nu-i m-ai da idei ca nebunu e in stare so coboare ca-n poze

sigpic

Comment

• Originally posted by SirNenea View Post
                    Unde ai montat arcurile si cat te-a ajuns (daca nu vrei sa zici aici da-mi un privat) ca ff curand o sa imi cumpar si eu si vreau sa stiu si restu cheltuielilor
                    Arcurile le-am montat la un service de pe aurel vlaicu,in zona anda,si ma ajuns 200 ron complet fata si spate.
                    Dar gasesti si la 100 ron daca vrei imediat dupa podul de la doralycum cobori pe partea dreapta(e un service mai anonim...(in sensul spre gara).

Comment

• Super masinuta, imi place la nebunie. Ce inseamna un lucru facut cu cap si cu bun gust.Sa auzim numai de bine
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Modificari foarte elegante, de bun gust, care ies in evidenta doar cunoscatorilor ( ma refer la acele persoane care au un Logan, dar care habar n-au ce model este, la ei contand doar pretul ). Mie personal mi se pare cea mai eleganta masina de pe tot forumul si imi place foarte foarte mult ( este exact pe gustul meu ). Tot respectul meu si un MARE 10 pentru masina si pentru ce ai facut si ce o sa mai faci de acuma in colo.

P.S. Un volan imbracat in piele nu te tenteaza ? ... Ca deh ai schimbatorul, poate cine stie si frana de mana.

Comment

• SUPERCAR; eu am incercat sa mi fac masina asa joasa ca in poze,(am arcuri nick racing 40 mm si am mai taiat si din ele si tot nu mi se pare de ajuns)deci nu cred ca nu mi se pare ...Oricum este cu bu gust si asta conteaza bafta

Comment

• Puteai sa alegi HR la arcuri,coborau 45 mm .Nu iti recomand sa tai din ele,pentru ca deja o sa le slabesti.Ca sa mai cobori masina o poti face din jante + cauciucuri.Adica ramai la jante pe 15,si pui ceva cauciuc gen 195/50 ,195/45 ..Etc
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Stiu asta cristi dar sunt nebun sa o vad foarte joasa si deocamdata nu ii pot pune jante+cauciucuri!

Comment

• Atunci taie din ele pana cand o sa ajungi la concluzia ca mai bine taiai din alea stock ca tot dracu ala ai facut,o masina instabila.
                                Sau suspensie reglabila...800 oiro
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google