Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O alta turbina,care o sa scoata cam 120cp din motoras

Comment

• Mare lucru nu cred ca ii face decat intercular , turbina si un soft....Gresesc? Bafta in continuare...
      sigpic

Comment

• Nu gresesti deloc golane,eu sunt de parere ca intercoolerul actual tine 120cp,deci va fi doar o turbina noua cu tubulatura aferenta si o noua resoftare.

Comment

• Bafta multa in ceea ce ti=ai propus. Este mult de munca ..De cheltuit dar satisfactia va fi una pe masura la final. Sper sa nu te dezcurajeze nimic si sa mergi pana la capat !
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Sa-ti ajute DUMNEZEU SA REUSESTI dar nu prea cred..Oricum cand termini si faci un dyno sa il postezi ca sunt curios! In rest frumoasa masina. BAFTA!
            Last edited by Bibi; 21 November 2008, 03:01.

Comment

• Ce se mai aude de turbina? Ai gasit ceva?

Comment

• Nu am gasit nimic,oricum anul asta nu mai umblu la motor dar la anul cred ca va ajunge cel mai puternic logan din tara...Sau macar unul din ele si nici nu voi apare pe forum apoi sa declar ca mi-a crapat cutia sau ca scoate fum alb motorul....Doar doar sa nu care cumva sa mai indrazneasca si alti sa isi modifice motorul la fel cum il voi avea si eu.
                As putea si maine sa il duc la 105cp fara sa schimb nici o componenta in motor dar nu am 400euro,daca schimb turbina o sa am ca si tine 120cp chiar 130cp cu presiune mai mare in ea.

Comment

• Super!Chiar m-as bucura..Eu sunt f curios si abia astept sa vad ce iti iese din masinuta de aceea te intreb, sper sa nu deranjeze! La faza cu banii m-ai nimerit si pe mine..Se pot face aproximativ usor multe modificari dar necesita timp, rabdare si cel mai important banuti..Fara ei nu faci nimic

Comment

• Bafta tie. Rezultate vreau sa vad, nu Vorbe. Uimeste-ma
                    Last edited by felixb; 10 December 2008, 06:51.
                    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Foarte faina masinuta, sa o stapanesti sanatos si fara incidente...Cat despre putere,sper sa realizezi ce ti-ai propus...Bafta ;)
                      1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• Din pct meu de vedere, masina ta, este singurul Logan "personalizat" dupa o reteta ideala si anume "perfectiune prin simplitate". Toate modificarile sunt de finete si de un bun gust desavarsit, la care se adauga (poate cel mai important) eficienta debordanta. Felicitari si tot respectul!

P.S.: Sper sa nu treci la "level 2", la exterior, prea curand deoarece ar fi pacat sa strici o asemenea armonie cu cine stie ce eleroane sau bari. Bafta!
                        sigpic

Comment

• spor la treaba cu motoru vreau sa vad daca o sa ma bata la urmatoarea intalnire nationala (nu cu loganu ca ala are 65 de cai amarati aia nu e masina de liniutze vin cu GTI-u )
                          sigpic
                          NEVER FORGOTTEN

Comment

• mersi multut SUPERCAR pentru sfaturi.
                            apropo misto rau loganul tau,sa-l stapanesti sanatos si la mai multi kilometri fara incidente
                            bafta
                            sigpic

Comment

• salut supercar...zooper masina..daca vin la ct..ma plimbi si pe mine ?

Comment

• Originally posted by catalinux View Post
                                P.S.: Sper sa nu treci la "level 2", la exterior, prea curand deoarece ar fi pacat sa strici o asemenea armonie cu cine stie ce eleroane sau bari. Bafta!
                                merci mult
                                PS.Voi trece la "level 2" la capitolul motor din pacate nu stiu cand ca e perioada asta acum si nu sunt banii

Originally posted by VDO_racing View Post
                                spor la treaba cu motoru vreau sa vad daca o sa ma bata la urmatoarea intalnire nationala (nu cu loganu ca ala are 65 de cai amarati aia nu e masina de liniutze vin cu GTI-u )
                                merci
                                abia astept sa vad dar dupa ce trec si eu de pragul de 125 cp

Originally posted by B-08-ZIA View Post
                                salut supercar...zooper masina..daca vin la ct..ma plimbi si pe mine ?
                                Oricand te plimb, timp sa am,poate vii la vara la mare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google