Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut ..da normal ca vin la mare...

Comment

• am citit tot topicul, esti nebun!!! ai decartat la greu parati in masina, maniacule...bravo tie a iesit pe cinste si cred ca pe alta culoare nu iesea asa, felicitari...

Comment

• Merci mult

Comment

• trebuie sa faci ce iti place indiferent de ce spun alti .ce iti place tie asta conteaza asculti si impresile altora dar decizia finala iti apartine.sa o folosesti fara evenimente neplacute
          sigpic

Comment

• vine mosul cu turbina ? , bafta la projekt

Comment

• Nu vine anul asta din pacate sper din tot sufletu sa vina la anul,2010 sa fie anul cand am trec de pragul de 100cp sub capota.
              E destul de costisitoare aceasta modificare,trebuie sa schimb si tubulatura de la turbina la intercooler,un alt intercooler mai mare,resoftare/unichip(2 harti ECU) si cam atat...toate astea ma vor costa cam 5000 ron minim.

Comment

• Sal...ffff masina...o parere personala...lasa motorul asa cum este...trage destul de bine asa cum este....nu o sa faci avion dintr-un logan......;) bafta

Comment

• foarte tare frate
                  imi place loganu tau

Comment

• Originally posted by azaburi View Post
                    ffff masina...
                    ffff ce insemna???

sigpic

Comment

• SoNyKeL: fff frumosa..inseamna..m-am grabit cand am scris...bafta!

poze cu masina.....cand mai vedem??
                      Last edited by azaburi; 10 January 2010, 12:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• parerea mea.....cam asta ii mai trebuie.....
                        sper sa nu te superi
                        Attached Files

Comment

• de cand caut eu masinuta asta pe forum ) de cand am vazut prima data avatarul tau...ai facut-o absolut bestial..e clar printre cele mai elegante din tara...spune-mi te rog, lumina alba de la cadrane cum se vede ziua? ca sunt prins intre albastru si alb la ceasuri si nu pot sa ma decid.
                          sigpic

Comment

• SUPERCAR ia vezi cum faci ca tare frumos ti-a facut MISHU rs masinuta. Hai spor la treaba
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• foarte frumoasa supercar, imi place la nebunie cum ai facut-o.

Comment

• Originally posted by MishuRS View Post
                                parerea mea.....cam asta ii mai trebuie.....
                                sper sa nu te superi
                                Da, arata mult mai bine cu sita aia in fata.
                                Merci de poza
                                Originally posted by xxxgeoxxx View Post
                                de cand caut eu masinuta asta pe forum ) de cand am vazut prima data avatarul tau...ai facut-o absolut bestial..e clar printre cele mai elegante din tara...spune-mi te rog, lumina alba de la cadrane cum se vede ziua? ca sunt prins intre albastru si alb la ceasuri si nu pot sa ma decid.
                                Lumina alba e mai ok pentru ochii, acum depinde si de gusturi, eu prefer lumina alba.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google