salut ..da normal ca vin la mare...
Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008
Collapse
X
-
Nu vine anul asta din pacate sper din tot sufletu sa vina la anul,2010 sa fie anul cand am trec de pragul de 100cp sub capota.
E destul de costisitoare aceasta modificare,trebuie sa schimb si tubulatura de la turbina la intercooler,un alt intercooler mai mare,resoftare/unichip(2 harti ECU) si cam atat...toate astea ma vor costa cam 5000 ron minim.
Comment
-
parerea mea.....cam asta ii mai trebuie.....
sper sa nu te superi
Comment
-
de cand caut eu masinuta asta pe forum ) de cand am vazut prima data avatarul tau...ai facut-o absolut bestial..e clar printre cele mai elegante din tara...spune-mi te rog, lumina alba de la cadrane cum se vede ziua? ca sunt prins intre albastru si alb la ceasuri si nu pot sa ma decid.sigpic
Comment
-
SUPERCAR ia vezi cum faci ca tare frumos ti-a facut MISHU rs masinuta. Hai spor la treabaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by MishuRS View Postparerea mea.....cam asta ii mai trebuie.....
sper sa nu te superi
Merci de poza
Originally posted by xxxgeoxxx View Postde cand caut eu masinuta asta pe forum ) de cand am vazut prima data avatarul tau...ai facut-o absolut bestial..e clar printre cele mai elegante din tara...spune-mi te rog, lumina alba de la cadrane cum se vede ziua? ca sunt prins intre albastru si alb la ceasuri si nu pot sa ma decid.
Comment
Comment