ooo..vad ca nu mai m-ai asteptat sa mergem amandoi sa punem parasolar . zi repede unde sa ma duc sa-mi pun si eu. Stiu ca pe poporului, dar vreau ceva mai exact
Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008
Collapse
X
-
da si u preturi la tot ceai pus pe masina adica aeratoare manere la usi maciulie... ca gata miam comandat si eu logan culoare gri platine si trebuie sa-i asortez si eu interioru...
PS. azi am fost cu vechea dacie la mecanic asa ca ultim omagiu... ))) ma servit 10anisori si gata iese la pensie...
sigpic
Comment
-
Originally posted by sonykelda si u preturi la tot ceai pus pe masina adica aeratoare manere la usi maciulie... ca gata miam comandat si eu logan culoare gri platine si trebuie sa-i asortez si eu interioru...
Deci preturi:
- Inele aeratoare 50 RON
- Manere deschidere usi interior 50 RON
- Consola centrala originale prestige 80 RON
- Maciulie piele prestige 120 RON
- Un cheder sub capota 20 RON
- Proiectoare(ca eu am var. preference fara ele) 350 RON
- CD Player Pionner 1100 RON...urmeaza si difuzoarele Infinity fata si spate in luna urmatoare
cam atat deocamdata dar urmeaza multe altele in viitor
Comment
-
Originally posted by FLORYN@Sonykel- pai frate tu deja ti-ai luat Prestige, asa ca multe din ce ti-a scris "supercar" mai sus deja le ai pe masinuta, asa ca gandestete la alte imbunatatiri.
sigpic
Comment
-
Comment
-
Ar fi bine sa schimbi si luminile in butoane, sa le pui albe sau albastre, altfel o sa devina pom de Craciun.
Comment
-
wow ce bine arata!!
si la timisoara se pot modifica luminile la bord. deci ma bate deja gindul.
imi plac culoriile. am mai vazut citeva ceasuri si nu-mi plac. sint pretentios tare. nu suport rosul ar fi una si a doua nu le suport sa fie stridente. la golan cind aprinzi poztitia, scade intensitatea luminii si imi convine. dar albul neon ce il ai tu, pare placut si pe timp de noapte.
scade intensitatea cind aprinzi pozitia?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment