If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut ! cat te-a costat si de unde ai luat-o ? va trebui s-o schimb si eu, dar nu cred ca voi pune mai mare de 70 Ah. probabil tie iti prinde bine asta, daca vrei sa-i pui subwoofer.
Nu mai tin minte cu ce a venit masina dar a cedat dupa un an si jumatate. Daca nu ma insel era Rombat. Am mai tras de ea pana in decembrie 2009 cand am montat Caranda care a cedat acum. Tata de fapt a montat-o. El mereu a luat baterii de la magazinul ala ( a nu se intelege ca fac reclama la firma producatoare de acumulatori). Am zis ca daca asta a tinut 5 ani inseamna ca e ceva de capul lor... dar cred ca daca mai cautam putin gaseam acelasi model mai ieftin. Mecanicul a spus ca de obicei pica dupa 3-3,5 ani...
Multumesc Handilitiei Romane pt ca ma considera un infractor atat de periculos incat sa ma amendeze ca nu am asigurarea la mine...desi s-a putut verifica existenta ei
Te referi la portul de ventilatie???? Eu am ales sa construiesc o incinta inchisa pentru ca e putere mica si imi place mai mult cum se aude bass-ul intr-o astfel de incinta. Cutia a construit-o dupa specificatiie difuzorului. Are 35 litri. Mai trebuie sa lucrez la ea pentru ca nu s-a etansat corect. Mai scapa aer pe la imbinari.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment