Ambiance 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ambiance 1.4 MPI

Dupa indelungi cautari am gasit in final masina de care aveam nevoie. Este vorba de un Logan Ambiance din 2008 cu 63000 km, care se afla intr-o stare foarte buna, vopsea originala, nu bate, nu troncane absolut nimic, motorul merge foarte bine la fel si cutia. Ca mici probleme ar fi bara spate usor atinsa pe coltul din dreapta si putin crapata, actuatorul de portbagaj care nu functioneaza si geamul de la sofer care o ia razna atunci când vreau sa-l ridic.
    Momentan sunt la stadiul de curatenie generala. Pana acum s-au dat scaunele si banchetele jos si s-au curatat, mocheta interior spalata, inlocuit polistirenul de sub mocheta pe care l-am gasit facut tandari, o mare prostie facuta de cei de la Dacia, demontat si spalat panourile usilor , inclusiv curatarea plafonului. La fel am procedat si cu mochetele din portbagaj.Inainte de remontarea mochetei la interior, am aplicat un strat subtire de ulei pe podea, totodata s-a bagat ulei in lonjeroane, praguri si in portbagaj la contraaripi. In usi de asemenea am injectat ulei in toate incheieturile iar in partea de jos am aplicat cu pensula un amestec de ulei si vaselina. Compartimentul motor a fost si el îndeaproape curatat.
    S-a schimbat opritorul de usa pe partea dreapta, iar maine urmeaza si cel de pe stanga impreuna cu macaraua, sper astfel sa rezolv problema de culisare a geamului.
    Cateva poze inainte de cumpararea masinutei, cu ea acasa alaturi de Bunicuta si cateva cadre cu motorul inainte de a fi curatat.
    Attached Files

Bine ai venit! Asteptam poze noi dupa ce a ajuns la tine si sa te bucuri de ea. Imi place ca e cheala si simpla!

P.S.: sa ai grija de Bunicuta, sper ca nu o dai la vreun Remat, ar fi pacat ca nu prea mai sunt pe strazi.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Bunicuta dupa 42 de ani se prezinta mult mai bine decat Loganu dupa 6 ani. Masina este tinuta numai in garaj si ingrijita foarte bine, am adus-o pentru a o mai dezmorti putin.

Comment

Poti spune cat ai dat pe ea? De curiozitate sa vad cat mai este pretul la Logan ambiance.Mersi.

Comment

Frumoasa masina,mai asteptam niste poze .
          Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

Masina a costat 2000 euro.
            Intre timp am schimbat si butucii de usi, pe care i-am primit o data cu masina, deoarece cei vechi au fost fortati, macaraua stanga sofer si montat opritor usa stanga fata. Voi reveni si cu poze cu stadiul actual. Momentan inca in lucru.
            Chiar atat de frumoasa nu era când am luat-o, in sensul curateniei, insa usor o voi aduce pe calea cea buna. Trebuie sa ma pregatesc si de distributie, curea accesorii si burduf planetara dreapta spre roata, dar mai intai sa temin cu înscrierea.

Comment

Mult succes si cat mai multi km fara probleme

Comment

Azi am mai facut cate ceva si anume stickere de origine stalpi usi, obturatoare praf, montat capac vizitare motoras portbagaj, grile boxe fata negre model Prestige, paravânturi usi. Nu am apucat inca sa ii fac poze.

Comment

Felicitari pentru achizitie si spor la treaba, iar batranica arata foarte bine.

Comment

Multumesc frumos Jelly.

Are cineva vre-un capac de roata in stare buna modelul pe care-l am eu pe masina?

Pana una alta, va mai pun cateva poze cu baba.
                    Attached Files

Comment

Azi am montat bara spate la loc, era fisurata intr-un colt si a trebuit s-o repar, am dat jos si carenajele de pe spate si dupa ce am curatat pe acolo bine de praf si noroi am uns bine cu vaselina si le-am remontat. Totodata, am montat pe spate si aparatori de noroi, multi probabil nu sunt de acord cu asa ceva, insa sunt foarte practice atat pentru masina cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Comment

Originally posted by Alex23 View Post
                        Pana una alta, va mai pun cateva poze cu baba.
                        Are motor franţuzesc?

Comment

Integral frantuzeasca, an fabricatie 72.

Comment

Doar pe la remat capacele cromate. Incearca si pe forumul marcii, poate ai noroc. frumoasa batranica ta, sa nu cumva s-o dai vreodata!

Comment

Am nevoie de capac pentru Logan.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google