B-52-pzt

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Madutzu25 View Post
    Tare asta )
    Chiar a ieșit treaba buna
    A facut treaba buna nenea vopsitorul atent la detalii ai ridicat-o sau maine cum au zis!
    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Azi, eram la Meridian când am văzut pozele de la tine
      My Ride sigpic

Comment

• S au miscat cu talent baietii, eu cand am plecat de acolo inca nu era echipata masina.Super vopsitorul si eu am rezolvat ceva incidente cu el azi pe langa restu chiar are mana!
        Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Da, vopseaua a iesit impecabil. Am avut incredere sa las masina si sa o iau cand e gata; nu m-au dezamagit
          My Ride sigpic

Comment

• Ce mai, sunt invidios pe voi.....ce sa fac? Astept sa iasa din garantie si o duc la maseriasii pe care îi cunosc. Cred ca am sa fac o vopsire totala. Vecinul meu cu un Opel 95 (o are de peste 10 ani!!!!) are o masina aranjata recent, a sch aproape totul, a iesit perfect. Motorul suna f bine, mai imi face si in ciuda. Nu mai spun ca la un cost convenabil.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
            Last edited by Oti; 11 August 2015, 09:33.
            „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Parca aveai probleme cu rugina, din cate imi amintesc. Ciudat, tabla e tratata cu zinc si nu ar trebui sa rugineasca. Inca mai am vopsea sarita (pe aripa spate, stanga) de aproape 2 ani si nu a ruginit
              Sfatul meu e sa mergi la alt service, nu cred ca nu gasesti un service care sa faca o vopsire de calitate. Evident, pe garantie
              Daca ai casco, se poate rezolva si cu alt service care nu e in reteaua dacia (asta daca cei de acolo nu fac treaba buna)
              Personal am fost doar la Meridian vest, desi asiguratorul imi recomandase auto union. De fiecare data au rezolvat problemele cu brio, dar si cu amabilitate
              My Ride sigpic

Comment

• Deocamdata nu am probleme cu rugina, atat cat am putut verifica. Am unele suspiciuni dar pana nu este ceva evident nu pot comenta. Problema mea este ca au lucrat prost cand au reparat masticul crapat. Au polizat vechiul mastic, inlocuit si dupa au dat un strat f subtire de vopsea (sau a fost polisat prea mult). La muchii aproape transparent (griul ce se vede sper sa nu fie tabla). Am reparat cum am putut eu acasa (oja). Problema cea mai grava este ca nu stiu cat au polisat plafonul pentru a aduce la nivel totul. Au aparut crapaturi in mastic si la praguri (aici poate sa fie si la Logan - verificati portierele spate) si in partea stanga la imbinarea plafonului (cazul meu - Sandero) . Reparate toate cu oja made china.
                Last edited by Oti; 11 August 2015, 11:14.
                „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Mergi din nou la garantie, trebuie sa se rezolve
                  My Ride sigpic

Comment

• Saptamana aceasta masina isi va schimba propietarul.
                    Se vand jantele cu tot cu anvelope si sub
                    My Ride sigpic

Comment

• Ne parasesti ?

Succes la noua achizitie.

Comment

• Nu va parasesc, doar schimb masina ;)
                        My Ride sigpic

Comment

• Ce model urmeaza ? Asteptam un nou thread
                          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Un 325, cel mai probabil

Jante Wolfrace Pro Sprint 17, ET 40, revopsite electrostatic negru titan sidef
                            Anvelope Toyo T1r, 215/45/17 rulate aprox. 10000 km
                            Pret 500 euro
                            My Ride sigpic

Comment

• Pai cum sefule? Tocmai tu? Cel care alaturi de torque erati reclama vie dacia pe forum? Care ridicai dacia pe culmi nemaivazute? Alta nu mai e la fel de buna? Iti iei biemdoubleiu? Stii cum zise turcu?

Comment

• Imi iau ca imi permit
                                Si pastrez si loganul, asa sa moara dujmanii ;)
                                La pretul pe care il are, loganul ramane cea mai buna optiune la clasa ei! Punct
                                My Ride sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google