AG 89 UAG Aka Mititica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AG 89 UAG Aka Mititica

Salutare si bine v-am gasit,

Am inceput si eu sa lucrez la Mititica mea cu un set de jante, urmate de un Bad Boy Look, grila clean si portbagaj clean, pe viitor urmeaza o suspensie, alte scaune fata, lupe, etc
    Attached Files
    Last edited by neacsu.bogdan; 28 June 2014, 18:25.

Arata bine , cum se numesc jantele ? banuiesc ca sunt pe 15'' nu ?
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Modelul acesta de jante chiar arată bine pe maşină.
      Să le învârţi sănătos!

Comment

Jantele sunt pe 15, nu am vrut sa incerc ceva mai mare acum la inceput, astept sa ma mai documentez asupra efectelor pozitive si negative, sunt o copie dupa msw 20/15

Comment

Arata bine masina,insa la inceput cand am citit titlul ma cam speriasem,credeam ca este masina civila a politiei din C.de Arges.Si ei au tot UAG )
          In legatura cu jantele,cum au spus si colegii chiar imi plac cum vin pe masina...Bafta in continuare.
          Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

Va multumesc pentru păreri!

Comment

Si o poza din lateral
              Attached Files

Comment

sa o conduci cu placere si la cat mai multe imbunatatiri de bun gust

Comment

Deosebita si chiar frumoasa , dupa parerea mea , i-ar mai trebuii folie pe geamuri ..... Mult succes pe viitor !!!!

Comment

O folie de calitate ar personaliza-o şi mai frumos!

Comment

Cu siguranta @Ampt , se pare ca avem aceleasi gusturi , acum depinde si de gusturile lui @neacsu.bogdan

Comment

Multumesc frumos, la folie am o dilema, eu as vrea ceva cu transparenta 70% pe toate geamurile, si inca nu m-am decis la culoare, negru e super ok, nu poti sa dai gres cu el, dar eu as vrea portocoliu si stickere logan cup tot portocalii si jantele vopsite portocaliu, credeti ca exagerez?

Comment

C.am da...transparenta 70% ai din fabrica

Comment

Ca sa va faceti o idee mai buna de cum ar arata am sa postez cateva poze. Despre transparenta stoc nu stiam ca e 70% credeam ca e mai mare, sorry my bad
                            Attached Files

Comment

Parerea mea e ca ar fi prea incarcata , o masina cu cat e mai " curata " , cu atat e mai frumoasa .... acum , gusturile nu se discuta , iar daca tie iti place , spor la treaba

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google