Silver, TM-16-SOX

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Per ansamblu e incarcat portbagajul dar imaginile si mesaju stickerelor sunt de folos. Fata de ce am primit de la maternitate si de la pampers sunt chiar faine

Comment

cu ceva noroc am sa primesc astea
      o sa comenteze muheru...da de cand vroiam scaune de gti
      Attached Files

Comment

Felicitari !!!! si ai grija cu .... muheru'

Comment

ce imi place ca se imbumba culorile
          Suportii custom sunt inca in lucru
          Attached Files

Comment

q? cu scaunele si custom portbagajul am cam terminat ce mi-am propus pt Logan. Dunjile mai tarziu, sar in ochi si deja am luat un avertisment de la nenea politistu local pt parcare neregulamentare

dha... desi sar in ochi aistea...cred ca tare bine ar arata , mai ales ca eu nu umblu dupa 17 si 205 la roti
            Attached Files

Comment

Nu mai fac nimik cu masina. Mi am luat o **** de 100e cu scaunele, direct la gunoi au mers. Cum naiba de am fost asa prost. De eram acasa puteam sa refuz coletul

Comment

Din cate stiu pe tocmai este transport gratuit cu verificare colet...
                MY CLA

Comment

Sal stapanesti sanatos,Bafta la modificari

Comment

Dupa alte cateva mici ajustari mecanice pot spune ca masina este pe gustul meu. Am scapat. Si de ultimul zgomot sacaitor ce il aveam pe denivelari. S-apoi cum masina sufera pe parte estetica am zis sa imi asum un risc
                    Attached Files
                    Last edited by 77sky; 28 August 2014, 12:28.

Comment

Nu arata rau... pune mai multe poze!
                      MY CLA

Comment

Imi place cum arata, clar cere niste dunji capota dara mai dulce e benzina. Folia e de la oracal speciala pt. faruri, o nuanta deschisa de albastru. Pe timp de zi nu am vazut diferenta la lumini si semnalizare, astept diseara sa fac teste. Producatorul zice ca nu afecteaza calitatea luminii, om vedea la nea cascheta
                        Attached Files

Comment

Inca 2 poze
                          Attached Files

Comment

Cand ramai fara talon, sa ne scrii aici pe forum, sa te plangi, sa zici ca traim intr-o tara de rahat.
                            Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

E un risc asumat, prezentat printre randuri. Si din pacate este o tara cu lideri de rahat. Fata de altii eu ma gandesc si la crilalti participanti in trafic, n am pus xenoane sa orbeasca, nu am dat cu lac fumuriu pe stopuri sau etc si da dura lex sed lex
                              Legat de plans... refulez in masina asta amarata, tara asta de rahat mi a nenorocit un copil, gemeni monozigoti, unul perfect sanatos creste mare si frumos si celalat sta doar prin Spitale, cu complicatii uriase din cauza unei infectii
                              Stickerele si farurile atrag atentia in trafic, e un lucru bun pt mine ca ceilalti participanti in trafic sa ma observe, sunt si motociclist si sunt patit cu dobitoci care nu m or vazut sau or taiat linia continua

Comment

Felicitari pentru achizitie,imi place ceea ce ai facut pana acum la masina ,bafta in continuare cu ceea ce vei decide sa imbunatatesti la masina.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google