Il 58 ene

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Il 58 ene

Salut baieti ! Tot urmaresc pe aici forumul si activitatile voastre si m-am gandit sa va prezint si masina mea defapt a lu tata , este un logan 1.4 laurate din 2007. Masina nu are cine stie ce modificari majore,dar sper ca in viitorul apropiat sa mai modific una alta ! Astept pareri,ideii si de ce nu si critici !
    Attached Files

Puţini kilometri făcuţi în 7 ani, de aici rezultă că maşina aceasta mai mult stă, probabil la odihnă
    @yMp: Ai carnet de conducere sau măcar vârsta legală pentru a-l obţine?

Comment

Cele mai urate capace, niciodata nu mi-a placut modelul asta. Boxele pe spate sunt montate pe inele mdf?

Comment

Da masina mai mult a stat ,pana acum un 1 an jumate cand am luato eu, avea 15.000 km ,imi fac treaba cu ea pe aici mai mult . Nu stiu ce inele sunt, le-am confectionat eu ,astea le taiasem dupa boxa si nu pica perfect si dupa mi-am dat seama sa le tai dupa plasticu ala care pica peste boxa si au iesit bine,nu vroiam sa tai tabla .
        Attached Files
        Last edited by yMp; 19 July 2014, 13:30.

Comment

Masina arata bine , pare foarte ingrijita , spun si eu la fel ca si colegul @Ampt , putin km pt anisorii ei , benzina si drumuri bune . Ca un sfat ( pt ca ai cerut si sfaturi ) , cand dai de banuti ,ia niste jante de aliaj si ai sa vezi ca schimba foarte mult masina sau alt model de capace , astea pe care le ai acum , au fost cele mai urate capace scoase de Dacia ( a mea e din toamna lui 2006 si a venit cu celalalt model de capace - sa ma laud si eu ))))) ) ...Bafta , mult succes pe viitor si cat mai multi km , fara probleme

Comment

Multumesc poate fac rost de bani si ii iau jante ,sunt de mult in plan,daca nu o sa ma gandesc chiar sa ii schimb capacele))

Comment

Salut!
              Anvelopele par a fi Kormoranele din fabrica. Or fi avand putini km dar conteaza si data fabricarii lor, cauciucul pierzandu-si din proprietati cu trecerea timpului. Exemplu concret: acum putina vreme am lovit usor o bordura cu anvelope vechi Continental Eco3 (mai aveau vreo 3mm profil) Cauciucul s-a sfasiat pana la sarma

Comment

Foarte ingrijita! Poate ne intalnim cand mai trec prin urziceni. Bafta

Comment

Da da,ti-am dat add pe fb,in legatura cu cauciucurile..nu au nimic deocamdata da sunt de fabrica astea mai am 4 jante,de tabla cu alte cauciuri mai noi. Ai mei au niste probleme financiare dar sper sa ma angajez si vor urma si alte modificari

Comment

Multă baftă în toate planurile!

Comment

Ne plimbam
                      Attached Files

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google