Salut baieti ! Tot urmaresc pe aici forumul si activitatile voastre si m-am gandit sa va prezint si masina mea defapt a lu tata , este un logan 1.4 laurate din 2007. Masina nu are cine stie ce modificari majore,dar sper ca in viitorul apropiat sa mai modific una alta ! Astept pareri,ideii si de ce nu si critici !
Il 58 ene
Collapse
X
-
Da masina mai mult a stat ,pana acum un 1 an jumate cand am luato eu, avea 15.000 km ,imi fac treaba cu ea pe aici mai mult . Nu stiu ce inele sunt, le-am confectionat eu ,astea le taiasem dupa boxa si nu pica perfect si dupa mi-am dat seama sa le tai dupa plasticu ala care pica peste boxa si au iesit bine,nu vroiam sa tai tabla .Last edited by yMp; 19 July 2014, 13:30.
Comment
-
Masina arata bine , pare foarte ingrijita , spun si eu la fel ca si colegul @Ampt , putin km pt anisorii ei , benzina si drumuri bune . Ca un sfat ( pt ca ai cerut si sfaturi ) , cand dai de banuti ,ia niste jante de aliaj si ai sa vezi ca schimba foarte mult masina sau alt model de capace , astea pe care le ai acum , au fost cele mai urate capace scoase de Dacia ( a mea e din toamna lui 2006 si a venit cu celalalt model de capace - sa ma laud si eu ))))) ) ...Bafta , mult succes pe viitor si cat mai multi km , fara probleme
Comment
-
Salut!
Anvelopele par a fi Kormoranele din fabrica. Or fi avand putini km dar conteaza si data fabricarii lor, cauciucul pierzandu-si din proprietati cu trecerea timpului. Exemplu concret: acum putina vreme am lovit usor o bordura cu anvelope vechi Continental Eco3 (mai aveau vreo 3mm profil) Cauciucul s-a sfasiat pana la sarma
Comment
-
Ne plimbam
Comment
Comment