Golan 16 V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pana cand faci accident, vine unul ca mine si zice ca nu-ti da RCA-ul, chiar daca eu te-am lovit si ti-am facut dosul de nerecuperat.

Comment

Nu stiu daca e cazul la o folie de transparenta de 70%...nu cred ca afecteaza cu nimic sistemul de iluminare de pe spate , si in plus poti sa spui ca asa sunt stopurile fiindca masina e veche sau ..nu stiu , scuze se gasesc intotdeaua , mai tine si de noroc . Am vazut destul de multe masini cu folie pe stopuri in trafic

Comment

Mie unul imi place cum dau stopurile pe masina lui...Chiar se potrivesc cu vopseaua masini
        .
        Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

Alti acoliti mereu apar.
          Eu stau si va intreb: de ce folie pe stopuri?

@alex: negru se potriveste cu albastru? De cand?

PS: hai la vot baieti, ca (din pacate) viitorul tarii a stat mereu in poooaaala voastra.

Comment

Este doar o parere...La aspect dau bine,insa daca ai "norocul" sa prinzi pe unu cu stopurile ca a le colegului pe timp de ceata te-ai dus la vale de tot.... Vorbesc din proprie experienta: cand ma duceam odata spre Pitesti pe timp de ceata am avut proasta ocazie sa fie unu' cu un Renault Megane in fata mea,vreau sa spun ca atunci cand calca frana nu se vedeai nimic, ca sa nu mai spun de semnalizari(de abia) se observau!!!
            Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

Intradevar se vede mai slab pozitia, frana si semnalizarile se vad ok.
              Astazi am reusit sa montez scaunul din dreapta, sper ca termin si al doilea maine.
              Last edited by 77sky; 29 August 2014, 08:02.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google