Daca tot sa ivit ocazia am zis sa accept o noua provocare si anume sa iau un Logan model prestige 1.6 16 v 2007.Din pacate masina este cam neingrijita unii cred ca doar masina trebuie sa aiba grija de ei nu si invers.ca banii nu a costat mult pentru modelul ei 2000 e,postez niste poze cu ea asa cum am luato.
O Noua Provocare New UAU
Collapse
X
-
da,de asta am si hotarat sa o iau dar cam este de munca
masina a venit exact asa cum se vede,este o carpa intre baterie si calculator.Last edited by cosmin_uau; 7 October 2014, 16:28.Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia
Comment
-
Dupa cum arata motorul , pare ca ai facut o alegere buna !! acel praf nederanjat probabil de cand s-a luat masina de la dealer nu poate sa sugereze decat un singur lucru : motor neumblat in el si care merge foarte bine.
Cati km are masinuta ??
Poate totusi a catadisit fostul sa-i faca schimbul de kit distributie totusi!!Last edited by prometheus; 7 October 2014, 16:40.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Felicitari. O scoti tu la capat, nu arata asa rau pe cat pare.
Jantele sunt oribile, la fel si mizeriile alea agatate de barele fata-spate . Hai ca ai gusturi, vedem ceva frumos
Comment
-
un set de blackline o data cu montarea incalzirii in scaune, si vorba lui dsign: scapa de coarnele alea de pe bara de fata, in rest nu te speria de praf...decat una cu motorul spalat si km intorsi inapoi...mai bine asta. Spor la "restaurat"Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
Comment