If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
multam,sunt abia la inceput sa zic..de vara asta am inceput serios la ea..
pe viitor vreau sa fie ceva simplu..bara fata modificata..spate de ph2..ceva mai low
in 2 cuvinte,simply clean
alea chiar nu dau rau. sunt stil rally cup. dar le-as colanta cu galben.
mai de graba sa scape de semnalizarile alea duble, sau ce sunt alea de langa proiectoare.
capota portbagajului e vopsita,dar e provizoriu,e facut recent clean,mai am de rezolvat aripa dreapta spate,am lovit-o de 2 ori in acelasi loc si e facuta pe graba si vopsita la spray
dupa ce o rezolv la un tinichigiu vopsesc si aripa si capota in culoarea masinii
voi scapa si de proiectoare..bara ori va fi asta modificata,ori una de mcv
in bucuresti ? te-am vazut de la balcon, cand iesisem la o bere si o tigare,
ca-i aratai masina mea baiatului cu care erai.
apropo, erau multe faruri cu lupa puse la vanzare pe aici.
oare de ce ? sincer, mie nu-mi mai plac cum arata cele cu lupa.
la inceput erau inedite si nu erau raspandite. dar acum, dupa mine, s-au cam fumat.
as merge pe un stil mai discret si de bun gust.
in bucuresti ? te-am vazut de la balcon, cand iesisem la o bere si o tigare,
ca-i aratai masina mea baiatului cu care erai.
apropo, erau multe faruri cu lupa puse la vanzare pe aici.
oare de ce ? sincer, mie nu-mi mai plac cum arata cele cu lupa.
la inceput erau inedite si nu erau raspandite. dar acum, dupa mine, s-au cam fumat.
as merge pe un stil mai discret si de bun gust.
in timp ce veneam la bucuresti,in localitatea Andrasesti,ma oprit judeteana ca mergeam doar cu pozitiile aprinse(angel eyes)
personal imi plac cele cu lupa..altceva nu exista aftermarket sa imi placa...nici cele stock nu imi plac
ii spuneam prietenului ca stiu masina de pe forum de aici
am scapat,m-am milogit de el..i-am zis ca sunt tanar,ca imi place si mie..nu am bani sa recuperez talonul,nu am timp sa umblu,nici eu nu mai stiu ce abureli am inventat pe loc
mi-a dat amenda 180 ron ca nu aveam luminile de intalnire aprinse
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment