Nu doar masina de familie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mersi la fel Andrey_MAC, montajul dureaza cam 2 ore iar legat de preturi poti sa vobresti direct cu baietii de la zexstar, eu le-am facut demult si nu mai stiu care sunt preturile, asa ca decat sa zic tamepnii mai bine afli direct de la sursa. Se gasesc posturi pe forum am vazut.
    PS: Pretul e oricum accesibil comparativ cu volumul de munca depus, rabdarea si migala de care dau ei dovada.
    Drumuri placute tuturor!
    Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

Originally posted by cattalin81
      Pai inelele le-am luat de prin Drumul Taberei in urma unui anunt si montajul s-a facut undeva prin Colentina. De costat, sincer nu stiu daca e bine sa zic, sa nu le stric afacerea oamenilor ca nu stiu ce planuri au ei. Daca vrei iti dau un numar de telefon si afli in felul asta fara nici o problema.
      ai luat inelele de la Marcu si ti le-a montat Sorin? )
      http://i27.photobucket.com/albums/c184/ggd_87/Sign.jpg
      : 0722.526.317 0765.488.804

Comment

Evident :p. Mi-a povestit cat s-a chinuit la a ta, zicea ca ati stat vreo 10 ore, la mine a durat doar jumate din timp
        Cum mai e your ride? Ai mai facut ceva la ea?

Comment

Adica la mine )
          Attached Files
          Last edited by 1.5 DCI; 18 June 2007, 13:54.
          sigpic

Comment

Pai da GGD-ule la tine :p esti un temerar

Comment

Misto masinuta.Imi plac modificarile aduse bordului.S-o stapanesti sanatos si fara incidente.
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Detalii

Salutare, am mai facut cateva poza la cotiera, plafoniera si boxele spate care Pioneer 25W care se aud satisfacator. Cu o investitie minima de 100 lei mi-am dublat numarul de boxe din masina :p si nici nu sunt nici noname.
                Toba nu as vrea sa o schimb pentru ca multi au facut asta si in afara de sunetul frumos pe care l-au obtinut nu au castigat nimic la putere.
                Cu toate astea am auzit ca se poate obtine un sunet mai frumos cu tips-uri. Stie cineva niste exemple, daca chiar se poate?
                Si inca ceva, cu cat merg si prin Bucuresti si prin tara, am observat ca toti politistii se uita intrebator la faruri. Exista posibilitatea sa ma opreasca si sa imi dea amenda ca inelele din faruri nu ar fi omologate deci in concluzie ilegale?
                Multumesc
                Attached Files

Comment

misto masina, am amai zis. cotiera imi place dar nu deranjeaza la centura in special si un pic la reglaj lombar si spatar?

Comment

de la tips nu obti nici un sunet....

Comment

hai pariu?)
                      daca vine perfect pe toba de esapament..intra in rezonanta..si face ceva zgomot
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by dogy_10
                        de la tips nu obti nici un sunet....
                        subscriu si eu,ai mare dreptate

Comment

Da ai sanse sa se ia de faruri , dar cand vezi un politai aprinzi si u repede faza de drum si nu mai sunt asa vizibile asta cand e mai inserat;)
                          sigpic

Comment

Chiar faina masina ta!
                            Eu sunt destul de circumspect fata de tuning, tocmai pentru ca sunt putini care o fac cu moderatie si cu gust. A ta chiar ca arata bine; si eu cred ca nu are nimic rau cotiera cu partea aia argintie - nu mi se pare deloc kitsch.
                            Cele mai tari sunt farurile cu angel eyes!
                            Martinel rules!

Comment

arata bine cotiera. atit de lata incit se poate folosi si copilotul de ea.
                              plasticul nichelat sa ai grija la zgirieturi, daca s evede platicul de dedesubt, se va exfolia tot.
                              dar totusi, mie nu mi se pare practica deloc. ai spus ca nu se rabateaza si e fixa. din cauza ca nu se rabateaza impediment mare la utilizarea frinei de mina, eu o folosesc la fiecare oprire. trebuie sa fie rabatabila, nefiind rabatabila miscoreaza spatiul de manevra al soferului (frina de mina care nu se foloseste doar cind opresti masina )
                              din cauza ca e foarte lata fixarea pe tunel, reglarea lombara a scaunului devine un chin. ca sa nu zic ca este limitata impingerea scaunului in fata. eu am 1.73 si nevasta 1.5 , iti dai seama ca folosim foarte mult si culisarea scaunului.
                              esti de acord cu mine? vino cu argumente care sa infirme ce am zis.
                              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Si blocheaza si accesul la geamurile spate.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google