pentru cei care au geamuri electrice spate :P
Nu doar masina de familie
Collapse
X
-
-
credeti ca dacia a tinut cont de aprecierile voastre cind a pus cotiera pe "easy" ?http://www.dacia.ro/external/sl-abs-...ndex_easy.html
Comment
-
Originally posted by gabrielcredeti ca dacia a tinut cont de aprecierile voastre cind a pus cotiera pe "easy" ?http://www.dacia.ro/external/sl-abs-...ndex_easy.htmlsigpic
Comment
-
Da, cea prezentata mai sus e foarte lata si in plus nici nu se rabateaza.
Comment
-
Originally posted by andreiDa, cea prezentata mai sus e foarte lata si in plus nici nu se rabateaza.. Geamurile din spate nu mi le- blocheaza pentru ca am manivela pe usi :p, scaunul se misca in fata si in spate la fel de usor ca si pana acum (intr-adevar se atinge un pic dar nu poti sa le ai pe toate), iar frana de mana se ridica si se lasa fara probleme.
Chair si amicul meu care are cotiera originala nu o ridica de fiecare data cand trage frana de mana, de fapt o ridica doar cand ii scapa ceva pe sub eaasa ca sincer ma pot lipsi de asta. Per total am dat pe ea 40 lei in loc de 270 lei(cat e cea originala) si am pierdut ridicarea si slide-ul (care nu mai este necesar deoarece e mai mare). Am castigat insa prin faptul ca e mai lata si sa nu mai vorbin de pret. Nu sunt adeptul tunningului facut din abtipild dar sincer sa fiu mi se pare exagerat pretul cotierei originale.
O sa revin cat de curand cu pozele cu puncte de rugina pe usa. Sunt ele mici dar e pacat ca nu a tinut mai mult (mi-au aparut la 3 luni de cand am laut masina).
Bafta tuturor!
Originally posted by GOLAN91Da ai sanse sa se ia de faruri , dar cand vezi un politai aprinzi si u repede faza de drum si nu mai sunt asa vizibile asta cand e mai inserat;)
PS: Cum se poate obtine o hartie de omologare pentru inelele asteaLast edited by Cristi_Xp; 21 June 2007, 19:04.Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Ceva nou
De curand m-am mai jucat putin la designul interior si am finalizat unele chestii. Promit ca saptamana viitoare voi reveni cu poze, in care se se vor observa cu siguranta schimbari vizibile.
Bafta multa tuturor si am si eu doua intrebari:
1. Exista tobe sport cu amortizor de zgomot demontabil care se pot prinde doar cu coliere pe Logan?
2. Cine a facut chip tuning a simtit ceva cat de cat acolo?
Rog sa raspunda cine e cat de cat in tema nu din auzite sau din ce a citit pe alte forumuri, pentru ca am citit si eu pana mi s-au lipit ochii de monitor si cel putin in privinta chip-ului parerile sunt impartite in mod egal motiv pentru care am parasit acea pagina exact asa cum deschis-o...nelamurit.
Salutare prieteni!Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Latest news
Cam astea sunt ultimele poze cu noile mici schimbari pe care le-a suferit titiul meu. Investii: un spray de vopsea si o bucata de inox calare pe tzeava terminala a tobei.
Neparasind zona low cost ce caracterizeaza conceptul Logan, raman in continuare la parerea ca sacrifind o suma mica de bani poti obtine niste rezultate placute si schimbari sesizabile.
Desi motorasul meu e doar 1.4, as vrea sa vad cum s emisca si cu un chip, am auzit ca se muta cuplul pe care il ai la 3000 rpm undeva in jurul valorii de 2000 rpm. E adevarat? Daca ar fi asa ar fi ceva observabil dar altfel nu stiu daca se merita.
Are cineva vreun exemplar din asta cu cip cirip pe el?
NoroaceSemnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Imi place ca e facuta cu bun gust, nu exagerari.
Bafta, si tine-o tot asa.
Comment
-
Originally posted by cattalin81Cam astea sunt ultimele poze cu noile mici schimbari pe care le-a suferit titiul meu. Investii: un spray de vopsea si o bucata de inox calare pe tzeava terminala a tobei.
Noroace
Comment
Comment