foarte misto
Nu doar masina de familie
Collapse
X
-
Originally posted by sorin_psspoza 2 este mai veche , nu? E vopsit si suportul franei de mana? Foarte finut
Suportul de frana inca nu ma incumet sa il vopsesc, am vopsit doar pe cel al manetei schimbatorului de viteze.
Mi-e frica de cat de usor s-ar putea ciobi si daca tinem cont ca e si cotiera care acopera totul, s-ar vedea prea putin.
Multumesc de aprecieriSemnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Originally posted by valeriuciprianMisto...bravo...cat ai dat pe ornamentul de la toba?
Ornamentu am avut grija sa fie din inox (verificat cu magnet), a fost 25 de lei ca nu e pilot, remus sau alte nebunii. E inox, nu e prea mare, nici prea mic, e observabil si mi-a placut. Cand o sa ma usureze care va de el pun altu si situ ca nu palng dupa ornamentul standard de la Logan care costa 70 lei si se si vede tzeava prin elSemnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Originally posted by cattalin81Mersi
Ornamentu am avut grija sa fie din inox (verificat cu magnet), a fost 25 de lei ca nu e pilot, remus sau alte nebunii. E inox, nu e prea mare, nici prea mic, e observabil si mi-a placut. Cand o sa ma usureze care va de el pun altu si situ ca nu palng dupa ornamentul standard de la Logan care costa 70 lei si se si vede tzeava prin elsigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
Am dorit acum cateva zile, nu stiu de ce sa pun pe maisna un subwoofer, un amplificator, m-am lasat pagubas vazand ca tot ce aleg ba nu e pe stoc, ba nu are pretul prezentat pe site. Apoi alta idee mi-a trecut prin cap, chip tuning.
Oare chiar are vreun rezultat pe motoarele de 1.4?
Toba daca o schimb stiu ca nu obtin decat sunet si dorinta de a o ambala mai tare asa ca slabe sperant sa ajung sa sudez altceva pe sub masina, poate doar daca se rupe
Face ceva chip-ul pe motoarele de 1.4 MPI? Eu am auzit ca da si cu cat aud mai multe voci asa parca poftesc si eu sa dau 150 E pentru a-mi face titiul mai vioi.
Ce ziceti merita?
PS: Tuningul, chiar si cel usor costa in timp, azi am fost sa imi schimb folia de pe luneta si am dat ceva in plus ca sa iau LLUMAR, maine merrg sa inlocuiesc o piesa legata de inelul din farul drept, care defectandu-se mi-a facut masina chioara. Spe sa fie doar acel element si nu mai mult. Imi palce sa imi imbunatatesc toate articolele ce el am mai ales maisna dar sa devina un punct central de investitii parca nu mai e asa amuzant. Si toate astea pentru ca am vrut sa ii fac eu ceva ca ea de fel isi face treaba. De asta imi e cam frica de chip tuning.Last edited by cattalin81; 13 August 2007, 21:44.Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Originally posted by bodynpai cam asa sunt toate accesoriile de la cei de la sediu foarte scumpe si proaste
Comment
-
Sincer sa fiu nu ma astept la ceva spectaculos, totusi e doar un motor 1.4 benzina aspirat. Avand in vedere ca am auzit mai mult oameni multumiti decat nemultumiti voi face si eu remaparea dupa revizia de 1 an, adica in septembrie. Abia astept sa vad cum e!Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Long time no see! Am fost la revizia de 1 an sau 15.000km (am obtinut in anul acesta doar 10.800km, la mers de oras 70% si deja devenise neplacut). Incepuse sa mi se para motorul foarte zgomotos si uneori lipsit chiar si de mica putere pe care o avea in trecut (pe la 5000-6000km).
Cu inima indoita ca am pierdut garantia la partea electrica avand in vedere chinurile la care am supus-o, am mers la revizie la IPSO Otopeni de unde am si luat-o. Am predat-o si am asteptat aproximativ o ora timp in care imi faceam tot felul de ganduri. primesc telefon sa merg sa o iau, mi se spune ce s-a verificat si shimbat (ulei si filtre) si surpriza, nimic de instalatia electrica .
Nimeni nu mi-a spus nimic si nu am avut nici un fel de problema, sau poate am fost norocos sa intalnesc oamenii potriviti acolo .
Una peste alta, m-am suit in masina si surpriza, motorul a devenit mult mai silentios, merge mult mai usor si ...e mai bine decat era cand era noua!!!
Avand in vedere diferenta puternic vizibila, mi-am propus sa nu mai astept urmatoarea revizie (care apropo e fixata la 25.000km sau inca 1 an) si sa schimb aceste consumabile peste 7000km deoarece conteaza, altfel lucreaza motorul. Daca puteti sa schimbati nebuniile astea la 7000km sa o faceti, merita din plin (pentru cine merge mai mult prin oras ca mine).
Bafta tuturor!Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
Originally posted by cattalin81Pai inelele le-am luat de prin Drumul Taberei in urma unui anunt si montajul s-a facut undeva prin Colentina. De costat, sincer nu stiu daca e bine sa zic, sa nu le stric afacerea oamenilor ca nu stiu ce planuri au ei. Daca vrei iti dau un numar de telefon si afli in felul asta fara nici o problema.
man ma intereseaza si pe mine angel eyes si vreau sa stiu si eu un pret pt inele si montajul ce o fi asa de secret ,aici nu exista concurenta .
mersi !"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment