Nu doar masina de familie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dragut MCV-ul tau.
    Cel mai mult i-mi place bordul....felicitari

Comment

Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....
      Faina masina....Imi place bordu...Cat tea costat sa-l faci asa superb?
      Hello, pai vopsitul l-am facut singur dupa ce am invatat de la baietii de la zexstar cum sa dau bordul jos. Led-urile mi le-au pus ei, pretul la vremea aia a fost in jur de 2 mil cu tot cu consola centrala si plafoniera (prea putin pentru ce efect dau)
      @BRUTUSANF ti-am dat mesaj cu inelele.
      Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

Originally posted by radu_lyn
        Dragut MCV-ul tau.
        Cel mai mult i-mi place bordul....felicitari
        ) de unde pana unde MCV? )...take a closer look

Comment

Ma gandeam la MCV si am gresit si eu.....offff mai greseste omul ce sa-i faci

Comment

Trece, nu-i problema, ideea e ca m-ai pus pe ganduri care poza te-a facut sa te gandesti ca ar fi MVC

Comment

Vazusem tipsul si nu stiu ce mia venit de am scris MCV )
              Lasa ca stiu ca esti baiat bun si nu te superi

Comment

@cattalin81 frumos bord ..cam asa vreau sa arate si al meu ...nu te superi daca ii fac o copie nu )???

Comment

Originally posted by cattalin81
                  Hello, pai vopsitul l-am facut singur dupa ce am invatat de la baietii de la zexstar cum sa dau bordul jos. Led-urile mi le-au pus ei, pretul la vremea aia a fost in jur de 2 mil cu tot cu consola centrala si plafoniera (prea putin pentru ce efect dau)
                  @BRUTUSANF ti-am dat mesaj cu inelele.

mersi,am vazut
                  "cromul este placerea mea"
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

Originally posted by Jonivip
                    @cattalin81 frumos bord ..cam asa vreau sa arate si al meu ...nu te superi daca ii fac o copie nu )???
                    ma bucur ca iti place dar cand vine vorba de modificari fiecare o face cum ii place si in asa fel incat sa fie altfel decat celelalte care se pierd in multime.
                    Sa ai inspiratie

Comment

nu se ya politia de tine????

Comment

Originally posted by spawn_darck200
                        nu se ya politia de tine????
                        Pana acum pot sa zic ca am avut noroc, dar nu cred ca au nici ei timp sa opreasca masini aiurea la halul cum se circula prin oras. Ca un mic secret, cand vad cate un politist aprind farurile cu totul si s emai estompeaza efectul ) Cred ca trebuie sa imi pun o potcoava in portbagaj sa im imai aduca noroc si in continuare in caz ca se termina asta de acum.

Comment

Inelele angel eyes au afectat in vreun fel oglinda farului pana acum?
                          MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Avand in vedere ca inelul acela e ceva gen neon, nu se incalzeste si nu are cum sa deterioreze oglinda. Oglinzile farurilor sunt la fel ca in ziua cand am cumparat masina

Comment

sa o stapinesti sanatos sa ai multi km.fara probleme,dami si mie mobilul baietilor care tia facut bordul te rog

Comment

Salutare oameni buni, de multa vreme nu am mai avut itmp sa am ocup de masinuta mea si de acest forum. Sa va explic ce s-a mai intamplat de atunci. Ultimele drumuri cu masina incaracata si pe ceata, mi-au adus consumuri fenomenale de combustibil. Astea m-au facut sa imi iau inima in dinti si sa ma despart oarecum de ea pentru una noua pe fundul careia sa scrie DCI. Am asteptat, am facut calcule, am pus ban pe ban si am inceput sa caut in stanga si in dreapta in ideea de a-mi lua o maisna second. Dupa niste vizionari si intalniri cu oameni care nu mi-au inspirat incredere si au facut tot posibilul sa ma traga pe sfaora cu cate o masina lustruita si cu km dati peste cap si inapoi, fara carti de service si cu frica de teste, am laut o decizie. MI-am adus aminte ce bine ma simteam in Loganul meu si cate satisfactii mi-a dat. Astfel am fost vineri sa dau comanda si sa ma interesez ce au pe stoc la IPSO, m-a sponsorizat si tata cu niste bani si am luat un Logan Kiss FM, 1.5dci, cu i-ul rosu, 85 cai, 200Nm, garantie 3 ani, aer conditionat. Deja cuprinde tot ce am dorit, restul, volan imbracat in piele, schimbator imbracat in piele, computer de bord, oglinzi electrice si incalzite, scaun reglabil lombar si pe inaltime, Mp3 player Balupunkt...sunt dupa mine in plus dar fac din ea o masina complet utilata. Sunt foarte fericit ca am ramas la Logan Am mers cu el doar 50 km si sunt in al noualea cer. Motorul asta e senzational si incredibil de placut totodata, e el un pic tractoras dar e faorte elastic si vioi in trafic. Abia astept sa termin rodajul si sa o vad cum se simte in largul ei. Voi reveni cu poze si impresii de drum.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google