Ai facut modificari de bun gust,mai putin bad boy-ul care nu e tocmai pe gustul meu.Daca tot ai pus toata fata de PH2 si bara spate sugestia mea ar fi sa o faci pe toata PH2 cel putin la exterior.Daca intentionezi sa pui air ride chiar daca este home made,la capitolul jante indiferent de model eu zic ca trebuie cel putin pe 16.Bafta in continuare,o sa urmaresc cu interes topicul tau.
My Logan Ph 16 Kys
Collapse
X
-
Comment
-
multumesc Cosmin
salutari
zilele acestea am mai facut cate ceva si anume imbracat in material cutia pentru electrovalve si manometru , vopsit electrovalvele
si s-a vopsit si rezervorul de aerLast edited by ioniy; 11 November 2014, 17:22.
Comment
-
am mai facut cate ceva la masina
mai exact comanda de aer pentru fiecare perna in parteLast edited by ioniy; 19 November 2014, 15:56.
Comment
-
Originally posted by Nimeni View PostCa si costuri pe unde te situezi cu kitul home made ?>
Tinand cont ca un kit air-ride este undeva pe la 2000 de euro cu montajul inclus .
Multumesc anticipat
o sa detaliez cu fiecare produs si cu fiecare loc de unde am cumparat
si ce m-a costat
daca intelegi si daca te pricepi un pic la mecanica si electrica ,electronica si mai ales daca cineva care a facut asta te ajuta cam 10-15 la suta sa intelegi anumite lucruri atunci este usor
cel mai mult cel putin pe mine o sa ma coste pernele si anume 34euro x4
si compresorul cam 1000lei viair sau 800 rusesc am uita cum ai ziceLast edited by ioniy; 19 November 2014, 23:45.
Comment
-
mai intai si mai intai ar trebui sa sti sa lucrezi cu fibra de sticla si rasina si apoi trebuie sa faci un mulaj ,o matrita dupa tableta respectiva se taie masca de la consola centrala si se integreaza in ea cu chit ,fibra si rasina
ca si lectura cel mai bine te uiti la videoclipurile dupa youtube la soundman iti spun ca daca vizionezi toate videoclipurile de acolo sigur iti va iesi
se mai poate face si cu termoformare abs de 1,5 2 mm
Comment
-
am avut ocazia sa vad masina in realitate, iar culoarea este pur si simplu deosebita! bafta in continuare!Stock is boring...
My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html
Comment
-
Imi place masina ta are ceva diferit fata de altele. Bafta in ceea ce ti-ai propus!
Comment
Comment