My Logan Ph 16 Kys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am impresia ca ambele sunt pe 16 in configuratia 7.5 cu 9 J , nu ?

Comment

Da asa este 7,5 cu 9 j

Comment

Originally posted by ioniy View Post
        astazi am mai mesterit un pic pe la automobilul marca dacia logan )
        am tras un cablu de + de 25 mm pentru sudura si doua de 2,5mm pentru boxe luate din Ploiesti de la ARTSANI ,tot atunci am luat si niste papuci pentru cablu de 25mm cu gaura de 6mm pe care i-am cositorit cu ajutorul unei lampi cu gaz pasta si cositor pentru tevi de cu
        cablu de semnal a fost tras mai demult un pic, IN PHASE cu conectori auriti
        cablurile pentru boxe si cablul de + a fost tras prin stanga iar cablurile de semnal au fost trase prin dreapta excluzand formarea de brum in instalatie datorita firelor de alimentare
        La cablul de + iti recomand siguranta de 125A pentru cablul ala ....
        sigpic

Comment

125 AMP? )

Nu se pune siguranta in functie de consumatori? (intreb).

Spor la treaba ;)
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

mersi cosmin
            acum o intrebare de ce crezi ca ar trebui sa pun o siguranta de 125A ?
            dupa cum a spus si cosmin siguranta ca si cablul in sectiune se calibreaza dupa consumatori
            daca eu am un consum de 30A si eu pun siguranta de 125A si fac vreun scurt ce crezi ca se va intampla ?

Comment

siguranta devine bec?

Comment

Originally posted by ioniy View Post
                mersi cosmin
                acum o intrebare de ce crezi ca ar trebui sa pun o siguranta de 125A ?
                dupa cum a spus si cosmin siguranta ca si cablul in sectiune se calibreaza dupa consumatori
                daca eu am un consum de 30A si eu pun siguranta de 125A si fac vreun scurt ce crezi ca se va intampla ?
                Ma luaseam dupa grosimea cablului , nici decum dupa consum , greseala mea scuze !!
                sigpic

Comment

fiind cald astazi am mai facut cate ceva , am tras furtunele pentru ceasurile de aer din fata ,am montat rezervorul de aer cu , conectori si regulatorul de aer si altele marunte si vineri am dus la strungar placintele de aluminiu pentru flansele de la pernele de aer
                  Attached Files

Comment

Felicitari,sunt curios sa vad cum va arata la finalul proiectului.

Comment

Spor la treaba ! Cu jantele ce ai facut ?
                      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

multumesc
                        deocamdata cu jantele nu am facut nimic din lipsa de fonduri dar sunt in agenda ca sa zic asa
                        intai sa termin cu aerul si apoi si jantele

Comment

ca sa mai adaugam ceva
                          Attached Files

Comment

Hai spor la treaba abia astept sa o vad terminata instalatia si ce stie sa faca .
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

buna seara dragi colegi
                              astazi au venit si pernele pentru fata si anume rubena 130/3 achizitionate din Romania de la firma POWER BELT ,le gasiti sub denumirea de arc pneumatic rubena 130/3 aduse acasa cu ,curier au costat 325lei
                              tot astazi am luat si un contactor cu bobina la 12v pentru compresor care ia vreo 40A deci un releu simplu zic eu nu prea este de ajuns
                              au fost schimbate si flansele si rulmentii la amortizoarele fata ,de origine ,luate din oras de la mine ,151 lei ,multumesc lui Andrei yzy pentru montaj
                              Attached Files

Comment

Bune preturi pentru o pneumatica !!! Asteptam rezultatul final !!!

HTC <<==>> TapaTalk
                                sigpic
                                The MVP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google