si ca sa nu moara topicul ))
My Logan Ph 16 Kys
Collapse
X
-
astazi am fost la posta si am luat serigrafiile pentru ceasuri (manometre)
asta pentru a nu da vreo 2 mil pe cele de la viair ,am luat manometru de 10 bar de la parker 50 LEI l-am desfacut ,inauntru i-am pus banda led rgb, cu ajutor lui Mishuot caruia ai multumesc am facut o noua :fata: si uite cum a iesit manometru custom la 80 lei bucata
Comment
-
un mic up date la topic
becuri h11 cu led pentru proiectoare
rezervor aer vopsit
Comment
-
Originally posted by ioniy View Postse spune ca sunt cu leduri samsung
Totuşi este cam greu să le faci pe toate Premium...
Comment
-
Originally posted by ioniy View Postdeocamdata nu le-am pus dar asa le lauda xenon tuning
se spune ca sunt cu leduri samsung
eu le-am luat mai mult pentru un joc de lumini gen stroboscop o sa pus aici un filmulet
...
Pana una alta becuri in proiectoare cu o peste 3800k sunt doar pentru...imagine; un ajutor real pe timp nefavorabil circulatiei, il ofera doar cele cu pana la 2800k.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Eu pentru ...joc de lumini as pune neoane undercar si o instalatie de pom; oricum, daca tu esti sigur ca o foloseste doar in parcare, nu deranjeaza ochiul.
In fine, pricep, da nu inteleg.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
sa va lamuresc
eu proiectoarele nu le prea folosesc mai spre deloc
asa ca am zis sa fac ceva cu ele daca tot le-am lasat be bara cand am facut masina in primavara si uite asa am rugat un prieten sa imi faca un montaj electronic care sa faca sa clipeasca pe rand de 3 ori sau amandoua odata cu frecventa reglabila printr-un potentiometru de la mic la aprins fara clipiri ,pentru a se vedea bine a trebuit sa iau bec cu led pentru ca cele cu filanent nu o sa se stinga de tot frecventa de aprindere stingere fiind mare
asa ca daca vreau sa am joc de lumini il pot regla cum vreau sau daca vreau lumina proiectoare il dau la maxim adica sa stea aprinse
eu zic ca o sa imi fie de folos si pe dn noaptea cand vreun sofer" bun; nu o sa se dea dupa banda 2 fiind adormit acolo )
cam atat deocamdata sper ca v-an lamurit
cat despre air ride este mai mult un moft de al meu ca sa vad daca il pot face ,sa ai zicem ca o "provocare "
Originally posted by icstrem_no1 View Postcat au costat becurile?
Comment
Comment