My Logan Ph 16 Kys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si ca sa nu moara topicul ))
    Attached Files

Comment

Faina masina, imi place muult, pune niste poze cu interiorul. Sa te bucuri de ea multi, multi ani !
      Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

deosebita culoarea
        AdY_JmL_2015

Comment

astazi am fost la posta si am luat serigrafiile pentru ceasuri (manometre)
          asta pentru a nu da vreo 2 mil pe cele de la viair ,am luat manometru de 10 bar de la parker 50 LEI l-am desfacut ,inauntru i-am pus banda led rgb, cu ajutor lui Mishuot caruia ai multumesc am facut o noua :fata: si uite cum a iesit manometru custom la 80 lei bucata
          Attached Files

Comment

Intr-un cuvant: Frumos!

Comment

un mic up date la topic
              becuri h11 cu led pentru proiectoare
              rezervor aer vopsit
              Attached Files

Comment

Sunt bune de ceva becurile pentru proiectoare ?

Comment

deocamdata nu le-am pus dar asa le lauda xenon tuning
                  se spune ca sunt cu leduri samsung
                  eu le-am luat mai mult pentru un joc de lumini gen stroboscop o sa pus aici un filmulet

Comment

cat au costat becurile?
                    AdY_JmL_2015

Comment

Originally posted by ioniy View Post
                      Samsung a devenit în zilele noastre un fel de WD-40, adică ceva bun la toate, începând de la telefoane, tablete, frigidere, aspiratoare..., până la A.C, cuptoare cu microunde şi maşini de spălat.
                      Totuşi este cam greu să le faci pe toate Premium...

Comment

Originally posted by ioniy View Post
                        deocamdata nu le-am pus dar asa le lauda xenon tuning
                        eu le-am luat mai mult pentru un joc de lumini gen stroboscop o sa pus aici un filmulet
                        Scuza-ma, da nu inteleg ce vrei sa faci cu becurile alea ;vrei sa dezvolti un pic?
                        ...
                        Pana una alta becuri in proiectoare cu o peste 3800k sunt doar pentru...imagine; un ajutor real pe timp nefavorabil circulatiei, il ofera doar cele cu pana la 2800k.
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Nene Iancule, omu a zis clar că le-a pus maj mult pentru un joc de lumini. Sunt sigur ca nu o să facă asta în trafic sau pe timp de ceată.

Sent from my ZP1000 using Tapatalk
                          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Eu pentru ...joc de lumini as pune neoane undercar si o instalatie de pom; oricum, daca tu esti sigur ca o foloseste doar in parcare, nu deranjeaza ochiul.
                            In fine, pricep, da nu inteleg.
                            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Crezi tu ca omu-și face suspensie pe aer pentru a o fute sus jos la semafor sau pe deneu'? E clar ca vrea o masina de expo sau ceva gen. Idem si cu ledurile din proiectoare. Mai mult ca sigur nu o sa dea flashuri cu ele la semafor. 😉

Sent from my ZP1000 using Tapatalk
                              My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

sa va lamuresc
                                eu proiectoarele nu le prea folosesc mai spre deloc
                                asa ca am zis sa fac ceva cu ele daca tot le-am lasat be bara cand am facut masina in primavara si uite asa am rugat un prieten sa imi faca un montaj electronic care sa faca sa clipeasca pe rand de 3 ori sau amandoua odata cu frecventa reglabila printr-un potentiometru de la mic la aprins fara clipiri ,pentru a se vedea bine a trebuit sa iau bec cu led pentru ca cele cu filanent nu o sa se stinga de tot frecventa de aprindere stingere fiind mare
                                asa ca daca vreau sa am joc de lumini il pot regla cum vreau sau daca vreau lumina proiectoare il dau la maxim adica sa stea aprinse
                                eu zic ca o sa imi fie de folos si pe dn noaptea cand vreun sofer" bun; nu o sa se dea dupa banda 2 fiind adormit acolo )
                                cam atat deocamdata sper ca v-an lamurit
                                cat despre air ride este mai mult un moft de al meu ca sa vad daca il pot face ,sa ai zicem ca o "provocare "

Originally posted by icstrem_no1 View Post
                                cat au costat becurile?
                                121 lei cu transport curier
                                Last edited by ioniy; 23 December 2014, 15:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google