My Logan Ph 16 Kys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

buna seara dragi colegi
    la masina s-au mai schimbat bascule de origine pret 150lei bucata , stanga ,dreapta
    montate cu ajutorul lui andrei (yzy ) si aproape s-au definitivat flansele pentru pernele de aer
    cine o sa vrea desenele cu cotele le voi da cu cea mai mare placere
    piesele au fost facute dupa unele desene luate dupa net adaptate ,modificate pentru nevoile mele
    o sa pun si cateva foto din timpul strunjirii ,gauriri pieselor si piesa finita
    sper sa va placa
    am o mare rugaminte si anume daca are cineva un amortizor de la o reglabila pentru logan sa imi faca si mie o fotografie ca aceea care am facut-o eu cu amortizorul deschis complet si cu ruleta langa el
    va multumesc
    Attached Files

Comment

pentru etansarea pe axul amortizorului am folosit un simering special care se gaseste montat pe axele cilindrilor pneumatici care rezista pana la 10-15 bar
      Attached Files
      Last edited by ioniy; 7 May 2015, 22:02.

Comment

Felicitari pentrut proiect ,foarte indraznet !
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

multumesc
          chiar nimeni nu poate sa imi faca si mie o masuratoare si anume de ex ,in poza care am facut-o eu amortizorul stoc ,corpul ,are aproape 25 cm de la partea care se prinde in fuzeta pana la capatul lui as vrea sa stiu cat are unul de la o suspensie reglabila

Comment

cu amabilitatea unui coleg de forum am intrat in posesia a doua foto cu masuratorile
            multumesc pe aceasta cale si daca va vrea el ai voi spune numele
            deci va trebui sa taiem din corpul amortizorului si din tija amortizorului cam 9-10 cm si intarit cam 20%
            Attached Files

Comment

mai e nevoie sa fac si eu poze la amortizoarele mele?

Comment

Chiar te rog orice informatie este bine venita cu cat mai multa cu atat mai bine

Comment

am schimbat burduful dar nu am mai dat jos amortizorul,daca am vazut ca ti-a lasat colegu' poza

Comment

Pacat deci in continuare rog colegii de forum care vor si care pot sa faca foto si le multumesc

Comment

• Frumos . Frumos . O sa astepti ceva timp . Prietenii pe forum sunt cam rari Ma bucur ca am putut sa te ajut . Pentru alte detalii , poti apela linistit .
                      sigpic

Comment

• De postat nu am mai postat dar nu am stat degeaba am luat jante pe 16 le-am reconditionat ,vopsit cauciucuri fata goodyear v-uri 195/45/16 iar pe spate 205/45/16 nankang ns2 parca asa se numesc
                        A mai fost achizitionata o cotiera laguna ca va fi montata saptamana viitoare adata cu pernele de aer
                        Attached Files

Comment

• Arata foarte bine galbenul/auriul acela al jantelor cu maroul masinii, reusita combinatia. Ce model de jante sunt acestea?

Comment

• Habar nu am sunt jante luate dupa um bmv urs
                            Mi-au placut si le-am luat

Comment

• Frumoase jante,sa le stapanesti sanatos
                              http://www.loganclub.ro/forum/showthread.php?t=47556

Comment

• Multumesc
                                Inca o foto cu amortizorul si perna fata
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google