My Logan Ph 16 Kys

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bestial , cand le montezi ?
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• ar trebui saptamana asta

Comment

• astazi am mai facut cate ceva si anume vopsit etrieri si tambur , nu inainte de a curata cu peria de sarma si flexul totul si de a degresa foarte bine , prezoanele le-am curatat si le-am dat cu spray negru mat
        culoare 2k , pe stand , am ales sa o dau cu pensula pentru o mai buna acoperire , un galben care zic eu da chiar foarte bine
        Attached Files
        Last edited by ioniy; 24 June 2015, 19:54.

Comment

• inca 2 poze
          Attached Files

Comment

• foarte frumoasa si aspectuoasa masina, am vazut-o live la spitalul din voila(marti)...am avut ceva treaba pe acolo, un fel de practica, era parcata langa "castel"

jantele arata foarte misto. am vazut si ceva retusuri pe la capota si plafon daca nu ma insel

Comment

• Multumesc, la spital lucrez )) si da mai am de facut cateva retusuri din iarna aceasta fiind masina de toate zilele

Comment

• inseamna ca o sa ne mai intalnim pe la spital. pe 14-15 iulie revin pt continuare studiului

Comment

• Da foarte bine galbenul acela, un plus de stilistica. Foarte frumos.

Comment

• multumesc
                    si in caz de insuficienta respiratorie avem cu ce ))))
                    Attached Files

Comment

• astazi am luat bara spate de la vopsit dupa ce facut cunostinta cu un sftalp si a facut buba impreuna cu stopul dreapta care a fost schimbat cu unul cu semnal alb urmand si cel din stanga
                      daca tot s-a spart un catadioptru am zis jos cu amandoua ))
                      Attached Files

Comment

• Pune-i un tips la toba sau o toba sport ca nu arata prea bine asa...
                        MY CLA

Comment

• Salutari dragi colegi
                          continui sa va incant sau sa va plictisesc cu lucruri noi ce le-am mai facut pe la masina
                          asamblat perne spate , executat trasee aer cu teava de cupru de 8 (hardlines ) cum se mai numesc urmeaza definitivarea cutiei cu electrovalve si asamblarea penelor fata pe amortizoarele custom
                          si am refacut luminile de la aeratoare )

Comment

• cateva foto
                            Attached Files

Comment

• inca una cu interiorul
                              Attached Files

Comment

• Cum ai facut luminile la aeratoare?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF