Inca Un Logan Rosu, Aka Rozeta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nice car. Frumoase si modificarile pe care le-ai adus ... Sunt utile. Bafta in continuare si cat mai multi km fara probleme!
    Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Multumesc frumos la toti.

Comment

E frumoasa masina sa ai mare grija de ea Km multi fara probleme !
        http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Foarte ingrijita...Si foarte comica porecla!S-o stapanesti sanatos
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Frumusel Loganelu. Simplu si de bun gust fara biz-bizuri. Sa ai grija de el si multi km fara probleme. Numai bine
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Frumos si cu bun gust, a iesit chiar bine ;).......
              sigpic
              The MVP

Comment

Sa-l stapanesti sanatos.
                Fuarte Nervos !!!

Comment

Frumos Golan si chiar este simplu si dragut si frumoasa culoare ti-ai ales, sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km fara incidente neplacute.....
                  sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Tare de tot, si mai e si rosu. Sa-ti traiasca, si tu pe langa el
                    http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Imi place...Si nota 10+ ca este rosie :P

Comment

Originally posted by andrei View Post
                        ....Cat despre cardul Extenso, trebuia sa vina in maxim 90 de zile de la livrare.
                        Am ridicat vineri si cardul, de la service, din Militari.
                        Eu am facut comanda la dealerul din str. Turda, cu ridicare din Dr. Tab.
                        Am intrebat de ce a durat asa de mult pana a venit cardul, ca trebuia sa vina mai repede si au dat vina pe cei din showroom ca nu ar fi trimis datele (pentru emiterea cardului) mai repede.

Comment

Frumoasa:P puteai sa pui si pe fata folie light dark black parca ii zice...cum am eu ...Si eu am tot abs+...Zi-mi si mie cum ti-ai montat butoanele la usile din spate? Instalatia bixenon cat te-a costat? ...Unde ai gasit tu V-ul cromat la 35 de lei? Spatiul de depozitare de la baza consolei l-ai pus? Si de ce ai schimbat modulul de la geamurile fata? Ca vad ca masina e noua
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Cand am pus eu folia, anul trecut in august, au spus cei de acolo, ca nu e legal si pe geamurile din fata, daca vreau, imi pun pe raspunderea mea, dupa ceva timp s-a revenit si nu mai mi-am pus.
                            Butoanele de la usile din spate sunt acelea din prag, care aprinde plafoniera la deschiderea unei usi din spate.
                            Instalatia bixenon am montat-o la un prieten care se ocupa cu asa ceva si m-a costat in jur de 600 lei (montajul inclus), pretul il are in euro si am platit la cursul din ziua respectiva.
                            V-ul cromat l-am luat din targ, din Vitan, de la paturari, cu 35 lei.
                            Spatiul de la baza consolei nu l-am pus, mi se pare ca e cam mic, nu prea am ce sa pun acolo in el, nu stiu daca il voi lua vreodata.
                            La geamurile din fata am pus modul cu impuls, ca nu avea din fabrica.
                            Mai urmeaza sa-i montez un modul geamuri electrice (doar pe fata, ca doar pe astea le am electrice) pe alarma.

Comment

Azi i-am montat un amplificator Blaupunkt GTA 260 si un subwoofer JBL CS 1204T.
                              Sunt multumit asa cum suna, pentru mine este de ajuns, chiar nu am nevoie de mai mult.
                              Eu de regula nu ascult muzica tare, vreau sa ascult doar eu, in masina, nu dau si la altii, muzica, in afara masinii.
                              Raman in plan pentru la anu' resoftare (remapare, cum ii spune fiecare) si arcuri sport.
                              Cu arcurile ma mai gandesc, daca sa le mai pun sau nu, pentru ca am mers cu o masina si mi-a rupt ficatii si toate alea in mine.
                              Intradevar sta lipita masina, pe sosea, in curbe, dar a fost groaznic pe drum nasol.

Comment

Salut, amplificatorul Blaupunkt GTA 260 are iesire in punte pe 4 ohmi ? Pe net sunt o gramada de specificatii si unele zic ca au si altele nu. Poti sa pui si nsite poze cu ampu si wooferu . Mersi si spor la modificari
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google