Inca Un Logan Rosu, Aka Rozeta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ce bine arata lowrider asa...tare ma cheama si pe mine o pereche de arcuri odata cu primii bani intrati...
    Faina masina daaar,ar merge fara chestiile cromate din fata...doar o opinie ;)
    1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Ce bine ii mai sta cu arcurile h&r mmmmmm. Numai bine si spor la tunat in continuare
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

imi place simpla si frumuasa...arata bine lasata ,dar gropile din buc.....niste lampi si niste faruri pe fundal negru,spor la treaba in continuare.
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Ma bucur ca va place.
          Asa am vrut de la bun inceput, sa o tin fara sa iasa in evidenta, simpla.
          Chestiile cromate, urmeaza cat de curand, sa le dau jos, ca nici mie nu-mi mai place cum arata cu ele.
          Cu gropile din Boocale, evitam ce si cat putem, ca in reclama "in limita stocului disponibil" oricum merg cu grija prin jurul gropilor.
          Iar in privinta farurilor si a stopurilor, vreau sa spun ca nu-mi plac modelele care se gasesc acum, in momentul acesta.
          Poate or mai aparea si alte modele, in viitor, care vor fi pe placul meu.
          Cam atat pentru moment, ca e criza si "e tigaia-n doliu, rau".
          Ceva cascaval s-a dus la operatia de infrumusetare, a lu' sor-sa si s-a dus cam 1100 E.

Comment

Frumoasa rozeta, suspensia sport da fff bine si este chiar ff utila. Frumoase modificarile, daca scapi si de cromul ala din fata, e beton.
            Sa te bucuri de ea, si sa ai parte de cati mai muti km fara probleme.

sigpic

Comment

Multumesc frumos, la fel si tie.
              Cromul va cadea cat de curand, sper saptamana asta.

Comment

imi place,arata bine.
                Bafta in continuare in ceea ce vrei sa ii faci mai departe.
                sigpic

Comment

ptr crom..daca vrei ajutor.... ) hehe..
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Arata bine masina imi place ca ai atanjat frumos statia nu ca la alti o gramada de fire gramada!

Comment

Foarte frumoasa masina. Placerea pentru poze a fost de partea mea. Sa ai grija de ea in continuare.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Multumesc frumos, la fel si tie, sa ai si tu grija de a ta.

Comment

Din cauza crizei, este in continuare "tigaia in doliu" adica, nu sunt fonduri pentru a mai face cate ceva pe la Rozeta.
                          Azi, adica ieri (ca a sarit de 12.00 noaptea), la intalnire, s-a marit putin presiunea in turbina, am scapat de fum negru, inca sunt in probe sa mai vedem ce si cum.
                          Arcurile h&r au fost alese din cauza celor 4.5 cm si am constatat ca nu prea sunt pe placul meu, sunt cam dure, cam tari, topaie si mi-au cam dat de gandit.
                          Asa se intampla cand alegi sa cumperi ceva, fara sa faci o proba inainte.
                          Le-am schimbat cu unele eibach, iar dupa montaj, in probe, am constatat ca sunt aproape perfecte, pentru mine, sunt mai moi, nu mai sunt atat de dure, iar Rozeta nu mai topaie ca inainte.
                          Sunt in plan amortizoare sport.
                          Daca inainte cu h&r atingeam cu covorasele de noroi la fiecare denivelare/limitator de viteza, acele benzi de cauciuc, montate perpendicular pe drum, acum, cu eibach, nu mai ating deloc.
                          Am promis un nou topic, cu sora aproape geamana a Rozetei, dar proprietarul ei, si-a facut si el cont aici, pe forum, asa ca poate sa o prezinte el, personal.
                          Deoarece, intalnirea s-a spart brusc, iar eu mai aveam chef de mesterit putin, am continuat in parcare cand am ajuns acasa, am dat cromul jos.

Poze inainte si dupa:
                          Attached Files

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google