Originally posted by vdmihai
View Post
Un Prestige...MIC
Collapse
X
-
Last edited by yesxxl; 15 November 2015, 23:13.
-
Nu stiu cat de important e dar din 2009 masina a fost condusa, nu putin , de un incepator (fica mea). De asemeni sotia conduce si ea MIC-ul. Prin urmare...nu e chiar masina de ...duminica.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
-
Se referea la asta:
Originally posted by cristi.... View Postnu exista 2 loganuri la fel, inclusiv la fiabilitate. la unii crapa la un condus absolut lejer, la altii nu. de retinut ca astea forjate, ”batjocorite” au o fiabilitate mai buna, cu conditia sa ii pui consumabile okLast edited by Fanez; 18 November 2015, 22:30.
Comment
-
Multi km iti doresc in continuare.
Avem aceeasi masina difera doar norma de poluare si varsta.
Eu am facut in octombrie 4 ani si 61k km. Insa nu am schimbat distributia si nici nu o voi schimba curand. Cand implinesc 5 ani atunci va vedea curele noi, pompa noua, filtru benzina nou, placute frana noi (mai am cca 40% din fier, sunt un sofer ce apasa rar pe pedala de frana...). Uleiul si filtre in fiecare an schimbate.
Comment
-
Probabil au pus doar pe versiunea cea mai dotata. De exemplu ambreiajul nu e pe cablu, acceleratia e electronica, directia e electrica(facand referire la anul 2011). Toate astea erau doar pe versiunea cea mai dotata de la benzina. Probabil unele sunt la diesel, dar vorbind doar de benzinare si respectiv anul 2011.
Comment
Comment