Logan 2 Ambiance 1.2 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Marian SLZ View Post
    Ca fost utilizator de Logan1 1.4 mpi timp de 10 ani...
    Chiar aşa nou venit printre Loganişti, deloc nu este colegul @Marian SLZ.

Comment

Felicitari de achizitie si multi km fara evenimente colegu' !
      Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!

Comment

O luna julmate ai asteptat masinuta? Sa maiz ica cineva ca Dacia nu are de lucru.
        Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de multi km fara probleme.
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by einstein1984 View Post
          Sa mai zica cineva ca Dacia nu are de lucru.
          Dacia din fericire nu este Ford (Craiova)...

Comment

Salut,

spui ca din fabrica a venit masina cu ornamentele de proiectoare?
            Interesant, si eu am Ambiance si nu am. Ce am sesizat e ca la tine bordul e gri peste tot, la mine e gri doar partea de sus iar partea de jos e crem.Am mai vazut acelasi lucru si la altcineva care avea masina tot din Noiembrie.
            S-o stapanesti sanatos.

Comment

Si eu am fost mirat de ornamentele la proiectoare,am intrebat consilierul de vanzari si a ridicat din umeri!Sa zicem ca sunt norocos.Oricum vroiam sa-i pun,daca nu avea.Are alt aspect cu ele.Iar despre bord la fel.mirare ca e tot carbon fonce.Multumesc de urare,la fel si tie!

Comment

Originally posted by Marian SLZ View Post
                Multumesc fdr_ro.Pentru ornamentele la proiectoare chiar nu am insistat,asa a venit din uzina,norocul meu.Am montat azi mustatile cromate(voi reveni cu foto),schimba mult aspectul masinii.Ce nu am rezolvat nici macar cu cearta la dealer,este activarea CdB!Nu a vrut Dorel nici cu bani,nici fara bani,nici cu bataie,cu nimic!!
                Ai reusit sa-ti pui mustatile cromate ? Mi-am pus si eu astazi. Intr-adevar schimba aspectul masinii.
                Ceva imbunatatiri mai ai in plan ?

Comment

Am montat mustatile acum vreo doua saptamani.Nu am pus foto deoarece a nins,a fost frig,mai am si un pusti in clasa a IV-a.serbare,Mos etc.si-l cresc singur,asa ca nu am avut nici timp.Pana la primavara nu-i mai fac nimic,nu prea mai sunt fonduri.Am inmatriculat-o si am mai dat si aici o caruta de bani.M-au ars rau cu RCA-ul,gura mamii lor de capitalisti,asigurarea se face pe seria de sasiu,nu conteaza ca am permis din 1993.ca nu am nici macar o amenda,nici un incident,nu mai zic accident.La Loganul vechi platesc 200 ron pe an,la asta nou 450 pe an,parca dauna o face masina singura,nu o conduc eu!!!Masina am platit-o cash,fara rate,fara credite,asa ca se vede fundul sacului.Oricum prima va fi cotiera,apoi manere de viraj in spate,huse pe scaune,tubulatura incalzire spate si ce mi-o mai trece prin cap pana atunci.In principiu masina as vrea sa fie cat mai stock,fara brizbrizuri multe.Cele enumerate mai sus tin de confort,deci le consider utile.Ramane sa gasesc in Vrancea un tip priceput si amabil sa-mi activeze CdB dar ma mai gandesc,multi zic ca se pierde garantia.

Comment

Eu cu juniorul meu ne rugam sa ninga un pic si la noi in Arad.
                    Eu am fost cu ea in service de 2 ori de cand mi-am activat functiile computerului de bord si nu mi-au zis nimic , nici nu si-au dat seama. Nu stiu cati dintre ingineri si mecanici stiu ca de fapt Ambiance-ul nu are computer de bord.
                    La fel am platit si eu asigurarea pe un an - 450 ron - cea mai ieftina era vreo 330 ron.
                    Cat despre imbunatatirile ce ti le-ai propus, daca nu te grabesti poti urmari preturile. Eu de exemplu - mi-am luat si montat medianav(full Europa) - preturile sunt de la 600 ron(fara harti) + antena gps 70 ron in sus - dar nu m-am grabit si am gasit la 550 ron cu tot cu harti si antena.
                    Mustatile le-am luat la 125 ron cu tot cu transport. Tu parca ai dat 140 ron + transport.
                    Am citit pe undeva(nu mai gasesc) - tu intrebai pe cineva cam cat ar costa ornamentele la proiectoare - mai tii minte care era pretul ?
                    Last edited by pippen; 23 December 2014, 11:45.

Comment

Postul 960 la Accesorii Logan 2.Colegul fdr_ro mi-a spus preturile si codurile ornamentelor.Medianav nu cred ca pun,o sa-l termine fiul meu.Am mers cu un prieten care are Medianav,asta mic a stat in fata si in vreo 20 de km,amicul a imbatranit 15 ani si de atunci nu-mi mai raspunde la telefon(glumesc).Nu ma impresioneaza medianavul,plus ca risc vizite nedorite prin masina,in miez de noapte.Sunt multumit de player-ul care e pe masina.

Comment

Logan II pe alb, exceptand acces, arata foarte bine.

Activarea CB nu presupune si inlocuirea manetei de comanda a stergatoarelor?

Comment

Da trebuie schimbata si maneta de stergatoare + alte modificari.
                          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Ne dăm cu părerea?
                            La x52 nu ai buton pe TdB ci pe maneta de ștergătoare indiferent de nivelul de echipare.
                            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

N-am voie sa-mi expun parerea ??
                              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Am activat CdB fara alte modificari.Asa cum a spus si t0rquemada,maneta stergatoarelor este prevazuta cu buton pentru rularea functiilor CdB.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google