If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da, 2metri avea si am fost sigur ca o sa ajunga, asa la ochi. am taiat aproximativ 12cm din bara detail: pai aia nu era bara mea din tutorial . eu m-am chinuit mai mult, am data in casuta lu fiumiu si tot ricosa masina . in final am dat o gaura, am proptit o placbanda de fier in garaj si in acea gaura din aripa, am dat inainte pana a facut poc si a trebuit schimbata :P
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
fac si o traducere ca sa inteleaga toata lumea:
poza 1 tocmai a terminat de scris nuoul soft
poza 2 la diagnoza scrie ceva cu rosu in dreptul injectiei, numai ca nu inteleg ce scrie.
poza 3 no comment
Foarte tare Streulea , cat te-a dus o interfata de diagnoza cu tot cu soft ? Dar stickere-le . Cu toate ca nu prea-mi plac toate si nici ceea ce reprezinta ele , dar fiecare e liber sa aleaga Spor la tunerit , treci peste perioada
ingerulol: dupa cum spuneam, e doar o nebunie temporara. cum nu-ti plac stickerele? la blowoff s-a muncit 3 minute . diagnoza si testele un prieten, stickerele alt prieten. deci costuri minime. MariusTm29: cum n-am pus NOS? e chiar sub semnalizarea fata
aceste poze fac parte dintr-un plan maret, in curand detalii
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
valeriuciprian: da, din ianuarie am scapat de leasing, amu are si numere preferentiale SuckMyDick MariusTm29: posibil sa fie si id de YM, nu ma mai mira nimic. stickerele alea au un rol important acolo, un tutorial in devenire. aceste poze sunt o avanpremiera
am umblat la wastegate si in film se pot vedea realizarile. s-a auzit un psss si gata, power down, huston, we have a problem.
in poze se vede ce s-a intimplat mai exact , 272 lei distractia si putina munca pentru schimbarea acelui furtun
in filmuletul blow off se aude cum scapa presiune si chiar nu are putere masina
vine doar pe comanda in cateva zile si pana intre timp l-am izolat cu banda izolatoare si am facut un colier de tabla. e bine ca nu mai sufla si cel mai important, acum am mai mult de 6 cai frumosi
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment