sunt mandru cu golanul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da, 2metri avea si am fost sigur ca o sa ajunga, asa la ochi. am taiat aproximativ 12cm din bara
    detail: pai aia nu era bara mea din tutorial . eu m-am chinuit mai mult, am data in casuta lu fiumiu si tot ricosa masina . in final am dat o gaura, am proptit o placbanda de fier in garaj si in acea gaura din aripa, am dat inainte pana a facut poc si a trebuit schimbata :P
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• deci super tare ...am ras pe burta ....bun tutorial

Comment

• ce credeti voi ca face un om cand inebuneste?

Streulea: mi-am tunat masina

kralizec: yeah right )

Streulea: e masina mea, serios
        BLOW OFF e cel mai fain

kralizec: da, e masina ta in photoshop )
        serios, chiar e masina mea si nu e photoshop. e nebunie temporara, o sa-mi treaca repede, sper
        Attached Files
        Last edited by crististreulea; 17 May 2009, 18:15.
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• ..)))))))))))))))))...........wtf... sti ce mai lipseste din imaginea asta?... semnu nike de pe luneta.. si poza lui gutza de pe geamul spate......
          sigpic

Comment

• @unknown:..... si autografu lu' adrian copilu minune
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi
            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• voi face-ti misto de mine? bun atunci

Comment

• fac si o traducere ca sa inteleaga toata lumea:
                poza 1 tocmai a terminat de scris nuoul soft
                poza 2 la diagnoza scrie ceva cu rosu in dreptul injectiei, numai ca nu inteleg ce scrie.
                poza 3 no comment
                Attached Files

Comment

• Foarte tare Streulea , cat te-a dus o interfata de diagnoza cu tot cu soft ? Dar stickere-le . Cu toate ca nu prea-mi plac toate si nici ceea ce reprezinta ele , dar fiecare e liber sa aleaga Spor la tunerit , treci peste perioada
                  1.6 MPi Icy White

Comment

• faci din logan car mortuar sau ce cauta-n cimitir o duci la remat ca in reclama aia ?? R.I.P. atunci :P si pe masina nu ai pus si NOS deci e varza
                    ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• ingerulol: dupa cum spuneam, e doar o nebunie temporara. cum nu-ti plac stickerele? la blowoff s-a muncit 3 minute . diagnoza si testele un prieten, stickerele alt prieten. deci costuri minime.
                      MariusTm29: cum n-am pus NOS? e chiar sub semnalizarea fata

aceste poze fac parte dintr-un plan maret, in curand detalii

Comment

• Eu observ altceva din poze...ti-ai terminat leasingul
                        sigpic

Comment

• dar unu_guta ce reprezinta ? seamana a id de mess si ala ai ajuns sa-l treci ?
                          ''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)

Comment

• valeriuciprian: da, din ianuarie am scapat de leasing, amu are si numere preferentiale SuckMyDick
                            MariusTm29: posibil sa fie si id de YM, nu ma mai mira nimic. stickerele alea au un rol important acolo, un tutorial in devenire. aceste poze sunt o avanpremiera

Comment

• am umblat la wastegate si in film se pot vedea realizarile. s-a auzit un psss si gata, power down, huston, we have a problem.
                              in poze se vede ce s-a intimplat mai exact , 272 lei distractia si putina munca pentru schimbarea acelui furtun
                              in filmuletul blow off se aude cum scapa presiune si chiar nu are putere masina
                              vine doar pe comanda in cateva zile si pana intre timp l-am izolat cu banda izolatoare si am facut un colier de tabla. e bine ca nu mai sufla si cel mai important, acum am mai mult de 6 cai frumosi
                              Attached Files

Comment

• Ce planuri ai cu masina?:>Vad ca nu mai ai nimic prin bord...
                                Cumpar volan de Duster

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google