sunt mandru cu golanul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa-ti traiasca baiatul.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei
      ...mercedesul arata destul de bine...
      Autobianchi A112 sunt foarte putine in Romania, si chiar nu trebuia sa o duci la fier vechi, macar o puneai undeva "la pastrare".
      mercedesul arata bine in poze )
      partea spate stinga e praf si nu merita investit in reparatie. ma costa vreo 3-400 oiro ca sa iasa ceva calumea si daca e sa-l vind, nu iau 800 oiro cu inca un motor rezerva si piese de rezerva pentru inca o masina.
      autobianchii ..., era iubirea mea. n-aveti idee ce greu mi-a fost sa-l duc la fier vechi! sa-l pun la pastrare insemna sa si platesc impozit pe el in fiecare an. nu era mare impozitul, dar io stiu ce le trecea la astia prin cap. mai era si spatiul ocupat.
      buba e ca cei 2 proprietari anteriori mie, n-au facut nimic la caroserie pe dedesubt, au vopsit si chituit la suprafata.
      am luat-o, am dus-o acasa si dupa o luna mi-am dat seama ca e praf. toata partea de jos se tinea in vopsea si antifon . in final, partea stinga fata a inceput sa cada in jos si capota in spre spate s-a ridicat 5 cm in sus intr-un colt. aripa interioara pe stinga a inceput sa se sfisie pina s-a rupt si degeaba era telescop.
      si lovitura de gratie a fost cind s-au dus lonjeroanele cu totul si mi-a iesit planetara din cutie.
      o sa intrebati de ce nu am sudat ici colo, de ce n-am pus un petec, de ce n-am batut un cui ... am fost la mecanic si i-am zis sa sudeze ce poate, unde poate. sa puna o teava dintr-un capat in altul... raspunsul a venit instant: de ce si pe ce sa sudez? nu mai e nimic solid. 90% din punctele de rezistenta nu mai exista. m-a sfatuit sa nu ma dau tare ca mor nevinovat!
      asa ca o foloseam sa merg la lucru, 1km. si uneori ajungeam la 130km/h :d. vai ce stringeam din buci! toata se scutura )
      pacat, mare pacat de ea. si vai cum mergea, da' cum mereaaaa . ce viata avea acel motor in el... la 6.500 rpm intra pe rosu, pe la 6.000 schimbam vitezele, si vai ce jar minca... sorry me love .
      multam de urale pentru baietel!
      Last edited by crististreulea; 23 September 2007, 23:45.
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

la autobianchiiii dadeai 6500rpm ,mama ma mir cum de nu ti-a sarit pistoanele prin capota si de cum nu s-a desprins in bucati la cat de varza spuneai ca este

ca asa arat bine la prima vedere
        "cromul este placerea mea"
        "cui nu-i place , valea"

Comment

pistoanele nu sareau, nu am mers o singura data cu el la turatiile alea. de fapt doar la turatiilea alea mergeam :d. la viteza mare imi dadea palpitatii, asa ma intindeam pina pe la 80km/h.
          si da, in poze arata foarte bine. atunci era luata ). n-am facut poze cind era praf, aparatul foto era defect, nu aveam inca aparatul de filmat...asa ca...
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

mda inseamna ca era foarte bine cosmetizata
            "cui nu-i place , valea"

Comment

Find o raritate era bine sa fie reconditionata "iubirea" ta, cu toate ca trebuia sa bagi ceva bani in ea...
              CsB
              Ambition 1.6 MPI

Comment

ca sa o reconditionez imi trebuia o alta caroserie, neaparat.
                nu am precizat ca am dat 400 oiro pe ea si am mai bagat inca 400 oiro ulterior. o alta caroserie ma mai costa ceva bani si evident ca nu era in stare buna. deci inca mai trebuia bagat bani.
                saream tare de tot bugetul si la urma urmei... tot o vechitura care tot la 2-3 saptamini pica ceva. ca sa nu pun consumul! sub 7-8 nu am scos niciodata, media era 10-12% . ce sa-i faca daca frumos nu stia sa mearga .
                faine erau si gaurile din toba, bine suna si nici nu imi trebuia toba sport, gaura cea mai mare era exact la primul cot. ma auzeai de la 2km.
                Last edited by crististreulea; 9 October 2007, 12:39.

Comment

Mi-am mai pus una alta pe masina si mici modificari.
                  - stickerele pe care unii le-au vazut deja si cu care ma mindresc. 5 ron
                  - am folie prestige "originel" si mindru arata :d. 35 ron din pitesti
                  - pe prag am pus stickerul original dacia, mi-a placut de prima data cind am vazut. cost 5 ron bucata din pitesti
                  - cotiera este de la reprezentanta, si e foarte utila si comoda. deranjeaza putin la reglajul spatarului si la introducerea centurii, dar comfortul merita. 204 ron. ps: in pitesti 80 ron cotiera identica originala! niezo ce tapa mi-am luat
                  - pe centuri am pus protectii sa nu te frece la git. cel putin fiumiu e foarte fericit, urca in masina, pune centura si pozitioneaza protectia. 17 ron bucata din praktiker
                  - ornamentele de la gurile de aer, stiu ca sint oribile, tot din pitesti cu 8 ron. le-am pus si sint temporare pina vopsesc originalele impreuna cu deschizatorile de la usi, cele interioare
                  - detectorul de radar cobra 9930. dupa ce te prinzi sa-l folosesti, constati ca e foarte linistit, foarte putine alarme false. il am de 3 luni si nici macar odata nu m-a salvat, nici macar nu m-am intilnit cu o masina de radar ). 600 ron (dintre care 400 bani FSN)
                  - parasolarul vibra ca dracu si ma scotea din sarite! asa ca am luat din praktiker niste botoni de guma si i-am lipit...ce liniste. 6 ron
                  pai cam atit. dupa ce terminati de rumegat aici, am sa postez si un film cu toti pasii care i-am facut ca sa pun folia prestige pe stilpi.
                  Attached Files
                  Last edited by crististreulea; 1 October 2007, 20:39.

Comment

da tati este un inceput dar astea sunt nimicuri banuti putini

Last edited by crististreulea; 3 October 2007, 13:43.
                    "cui nu-i place , valea"

Comment

I-mi place detectorul radar
                      Sper sa nu mergi ca nebunul acum sa faci vreo prostie Doamne fereste

Comment

@brutus: stiu, dar tu nu ai nevasta mea
                        tocmai m-a prins ca am dat 600 ron pe detectorul de radar )
                        @radu_lyn: chiar daca am detectorul de radar, nu gonesc de nebun, dar sa merg si eu linistit cu 60-70 prin oras

Comment

tati aici te contrazic ,este ca nevasta ta poate chiar mai rau dar am dresat-o intre timp ,nu vorbea cateva zile cumine dar ii trecea si nu ii spun niciodata pretul real ,incearca asa si sa vezi ce bine este
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

a venit si filmul cu montarea foliilor de prestige pe golanelul meu.

Comment

Bravo Cristi felicitari...esti de apreciat deoarece nu stiu cati au curajul sa posteze un film cu lucrarile pe care le fac...pentru a nu fi criticati...cred ca trebuie sa fie doi oameni la aceasta lucrare pentru a fi mai usor.Daca se lipeste provizoriu partea de sus cu banda si apoi se dezlipeste si se lipeste pe tabla jumatatea de jos ar merge?
                              Pentru reusita deplina ti-a lipsit o berica rece...spune-ai ca a fost cald...
                              sigpic

Comment

valeriuciprian cred ca ai drepate cu lipirea temporara sus a foliei, dar acum e prea tiziu . nu-mi trebuie curaj sa fac respectivele filme, criticile sint binevenite! ele ma motiveaza sa ating perfectiunea :d.
                                suport foarte bine caldura si alcool nu folosesc deloc, poate o decorativa blonda pentru satisfacere vizuala ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google