sunt mandru cu golanul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sonykel
    deci nui nici trabant nui nici fiat...
    autobianchi e italieneasca sau ce?
    autobianchi ca si alfa romeo, lancia... sint toate fiat. pe motor scrie mare fiat..scria. deci e de la macaronari. si mai corect e autobianchi lancia A112
    varianta abarth a fost de top

multam avion cu motor
    Last edited by crististreulea; 29 October 2007, 22:48.
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Originally posted by avionulnegru
      draguta masina s-o stapanesti sanatos si cati mai multi km! marfa jentile;)
      bai sadic mai esti nu auzi ca masina e pachet acum e in al9lea cer a duso la remat

sigpic

Comment

• tu esti duda sonykel, el s-a referit la golan, nu la autobianchi. pe bianchi aveam jante de tabla, pe golan aluminiu. deci care crezi ca le-a laudat?
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• pai eu de unde sa stiu ca tu tiai prezentat toate masinile :d
          ce si alea de tabla pot fi frumoase D

sigpic

Comment

• PREA FRUMOASA NU E EA,dar e a ta, ce sa-ti mai urez ....ca te-ai bucurat de ea...sa ne traiesti. Nu o gasesc pe a lui csebalyn...unde e
            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• ce sa vezi la ea? e un ambition 1.6mpi, stock, albastru egee... nimic deosebit la ea. de aia nici n-o prezint
              Last edited by crististreulea; 9 January 2008, 18:36.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Si ce daca e stock? Si a mea e tot stock si am prezentat-o, a lui Streulea la fel (aproximativ, cu mici schimbari) si mai sunt multe.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• ce ziceti? opera de arta? csebalyn a spus ca mai bine scria "ţaran" la cum a iesit lucrarea.
                  nici sa nu va treaca prin cap ca e masina mea
                  Attached Files

Comment

• Misto.....pacat ca nu a iesit perfect

Comment

• Putea sa iasa si mai frumos, daca te chinuiai putin.
                      Si acum pretul monogramei...50 ron. Daca vrei sa iei una mai bine iei la Silviu_79, daca are.
                      Last edited by crististreulea; 9 January 2008, 23:02.

Comment

• NU e poza de la masina meaaaa . e o poza gasita pe net :d

Comment

• Aha. Ma miram eu cum de mai esti intreg acum, nu te-a certat consoarta.

Comment

• bravo!

Cristi, desi cu intarziere eu vreau sa te felicit pentru Mercedes. Eu am visat mereu la o a doua masina clasica. Din pacate o "cobra" sau un "bot de cal" inmatriculate si in stare buna e greu sa gasesti acum la un pret acceptabil. Cei care le au tin la ele si e normal sa fie asa... In concluzie eu as baga niste bani in ea si as tine-o asa doar pentru sufletul meu. Dar este doar ce-as face eu...

Comment

• o vind, cit dai?
                              motor de rezerva, piese cacalau ...

Comment

• - este pe autovit o cobra din Bucuresti la 2700 euro, 2l,110 cp,benzina +gpl, in perfecta stare. M-ar incanta mai mult si e mai aproape . Intra s-o vezi de curiozitate. Eu as lua-o, dar de la a-ti placea si pana la a te hotari e cale lunga...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google