sunt mandru cu golanul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hmmmm, ia sa vedem ce-am mai imbunatatit intre timp pe la masina:
    - poza 1 mi-am pu sun sticker nou, reflectorizant
    - pozele 2 si 3 inca 2 claxoane. daca varianta prestige are claxon biton, insemna ca al meu este triton? pot sa va asigur ca acum claxoneaza
    - pozele 4 si 5 am pus un cheder suplimentar, s-a redus galagia facauta de aer la viteza mai mare
    - pozele 6 si 7 ornamente de plastic intre far si aripa
    - pozele 8, 9 si 10 am pus aluband din greu
    - pozele 11 si 12 scut termic intre esapament si caroserie
    Attached Files
    Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• de unde ai luat alea pt faruri ?
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Ce fel de cheder ai pus?Ai cumva tutorial?
        Multumesc.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• era sa uit, am si plinta noua din plastic moale, sper ca asta sa nu se mai rupa asa de usor. este luata de pe un Renault Kangoo. este mai scurta cu 10cm, dar nu e chiar deranjant
          am atasat poze cu codurile acelor ornamente din pastic. le-am luat de la Bleizer, nu mai stiu la ce bani.
          chederul este cel clasic de culoare neagru profil D, dimensiuni 12mm x 10mm, auto adeziv pe partea dreapta.
          claxoanele si scutul termic le-am luat de pe un fiat chroma
          Attached Files
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• PIELE !! nu mai bine curatai si tu plinta aia inainte sa o pui ? apropo ii de pe kangoo vostru ?
            sigpic

Comment

• e curatata plinta, exact ca si masina
              nu avem kangoo, dar probabil vorbesti de kangoo-ul de servici al sotiei care are plinta pe ea, deci nu e de pe ea

Comment

• cristi, am luat si eu o plinta din aia, m.am chinuit de am vopsit.o, etc, etc, etc.
                cand sa o pun, la cult, unde trebuia indoita, s.a spart , plasticul nu erra foarte flexibil
                si am renuntat deocamdata la idee
                sigpic

Comment

• pai eu am indoit-o in timp ce o incalzeam cu flacara
                  poti incerca si cu un feon industrial sa o incalzesti in timp ce o indoi

Comment

• pai si pana acum de ce nu ai zis?
                    o iau de la capat weekend.ul viitor
                    sigpic

Comment

• cristi proiectoare nu ai? ... La mine cand am pus pe solenza 4 claxoane ma intreba lumea: " pentru ce?"... dar prietenii stiu de ce....
                      sigpic

Comment

• pai daca n-ai intrebat
                        uite aici avantajele de a avea plinta http://good-times.webshots.com/album...eRpEO?start=56

Comment

• nu vrea sa.si puna proiectoare, de cand tot il bat la cap, nu vrea si pace, e mai ambitios el de fel (cristi, sti de ce)
                          sigpic

Comment

• apai poti pune si 6 claxoane daca's fara vlaga. puteam sa pun doar unul din cele 2 de pe croma, era chiar suficient. dar eu cum claxonez doar cand este necesar, am considerat ca toate cele 3 vor trezi pe boul care doarme la volan
                            nu pun proiectoare ma, nu pun, nu dau 200lei si ceva doar pentru aspect

Comment

• Originally posted by crististreulea View Post
                              hmmmm, ia sa vedem ce-am mai imbunatatit intre timp pe la masina:
                              - pozele 2 si 3 inca 2 claxoane. daca varianta prestige are claxon biton, insemna ca al meu este triton? pot sa va asigur ca acum claxoneaza
                              - pozele 4 si 5 am pus un cheder suplimentar, s-a redus galagia facauta de aer la viteza mai mare
                              - pozele 6 si 7 ornamente de plastic intre far si aripa
                              Cateva intrebari:
                              1. de unde ai luat chederele alea? par functionale
                              2.de unde ai luat ornamentele pentru faruri?

Si ceva ce nu mai e intrebare....foarte tare cu claxoanele alea. Claxonezi babele pe zebra
                              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• 1. de la magazin, 3 lei metrul. l-am gasit la magazine auto, dedeman, praktiker
                                2.
                                Originally posted by crististreulea View Post
                                am atasat poze cu codurile acelor ornamente din pastic. le-am luat de la Bleizer, nu mai stiu la ce bani.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google