If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
na ca a ajuns si golanul la 30.000km si inca merge bine.
nu se vede prea bine in poza 3, 161km/h pe ceas si s-a terminat tarlaua.
poza 4 e bonus, ca sa vada si cei care n-au copii ca in spate pe bancheta se minca Happy Meal... cu sau fara acceptul vostru
de ce esti rau ma?lasa copilu in pace...ca se juca
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Cand o sa am copii or sa fie singurii care or sa aiba dreptul sa manance in masina(sper sa nu ma tampesc intre timp). Sa-ti traiasca baiatul crististreulea. Si Loganul bineinteles.
Mi-a venit noua bara MCV si ii sta tare oaches
129lei m-au costat grila si deflectoarele. bara am schimbat pe casco si am vazut factura, 1077lei cu tot cu manopera, ENORM!
am renuntat la ornamentul cromat de deasupra emblemei dacia si am vopsit acel V .
pot sa zic ca sint foarte multummit cum arata, FOAAAARTE multumit.
ma uitam la ea in service inainte sa o ridic si in mintea mea aveam doar 3 cuvine
deci? In care din aceste poze arata mai bine? eu inca nu ma pot hotari
Mi-ai furat ideea cu grila,...arata bine masina, dar cred ca ar arata mai bine cu toata bara vopsita rosu....ce zici de niste dungi;)..cred ca poza 4 de sus din stanga o avantajeaza
@felixb: m-ai inspirat! Golanul tau ma inebuneste cum arata! Acum ma gindesc serios la pleoape
@andrrei_ro: pai am spart-o in podu de la intrare in curte, am fost la casco si la service le-am zis ca vreau de MCV
@dorutz: ma gindesc foarte serios si la proiectoare, momentan e gaura in buget
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Arata bine masina cu bara de MCV.
Daca ai de gand sa iei proiectoare, mai bine puneai bara cu gaura pentru proiectoare, ca sa nu mai decupezi la montaj.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment