Mersi BRUTUSANF,e o idee buna.De cate ori nu m-am ''electrocutat''......
sunt mandru cu golanul meu
Collapse
X
-
si eu la fel ma electrocutez mai mereu mi-e si frica cand ies din masina )Last edited by crististreulea; 9 October 2007, 13:00.
Comment
-
Originally posted by D-FENSMersi BRUTUSANF,e o idee buna.De cate ori nu m-am ''electrocutat''......
lucio le gasiti acum la siab 2007 ,dany a intrebat de tine si ne-a parut rau canu ai venit"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANF...era mai bine din autocolant decat vopsea..
...cum ai dat jos chederele alea de la geam partea de jos alea lamelate ...?
respectivul cheder, prizi de el dintr-un capat si trangi in sus, recomandat sa fie geamul jos. ai sa ramii mirat cit de usor iasa afara.
pentru filme, id: crististreulea
@dany_6900: multam pentru urari
@D-FENS: dupa cum ai citit, pe linga ca arata bine, cica te scapa de curentare (n-am testat)Last edited by crististreulea; 9 October 2007, 13:01.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
e stoc fabiane. am filmat si scos un frame dintr-un film. daia e distorsionata culoarea.
acesta este un film din ziua cind am chipuit golanul. un precen a filmat din exteriorul masinii. vai saracul ce frig a tras, tuguia un vint afara...Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Cris se pare ca esti barfit prin alte parti...).. tiau facut si o sectiune speciala.. aiciLast edited by crististreulea; 14 October 2007, 12:50.sigpic
Comment
-
Originally posted by virtualmansorinbigman a filmat?
domnu nu mai omori masina meri mai frumos cu ea no mai schimba in 2000 schimba la 4500-5000
@unic: multam mindru pentru link, i-am provocat si acolo :d. e bine de stiut ca-i pune un golan pe ginduri si pe deasupra si un dci :dDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment