MS 25 KZS Prestige 1.6 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MS 25 KZS Prestige 1.6 16V

Salutari tututror!

Iata si loganul meu, un Pretige cu motor 1.6 16V Gri Platine cumparat in 3 martie 2008.

Modificari, daca se poate numi asa:
    -husa scaun Puffy
    -covor de cauciuc
    -cauciuc pentru protectie interiora a portbagajului
    -aparator noroi

ce va urma?
    - folie pe geamuri
    - cotiera fata
    - schimarea culorii la iluminare bord (pe albastru sau alb)
    - Angel Eyes Cromati cu Xenon
    - ceva stopuri clare cu LED-uri dar inca n-am gasit una care sa-mi placa

Dintre aceste modificari ce se poate face fara sa pierd garantia?
    Attached Files

Sa o stapanesti sanatos!
    Nu ai pus nici o optionala pe masina?
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Bine ai venit printre noi,la bordul tau se preteaza ledurile albe,lasa farurile cu angeleyes,prima data baga niste arcuri EIBACH si o sa ma pomenesti,in rest sa te poarte cat mai multi km fara probleme si spor la bani pentru modificari.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme. Spor la modificari

Comment

Frumoasa prospatura... S-o stapanesti sanatos... Sa ai grija de ea... Spor la tunarit

Comment

Frumos.N-ai gasit stopuri?Modelul asta mi se pare cel mai potrivit pentru Logan(stopul din dreapta cel fumuriu).
            Attached Files
            sigpic

Comment

Multumesc tuturor pentru laude.
              Deja am 4.000 de km fara probleme si sper ca o sa pot spune asta si la 200.000 km.

@ andrei Lista cu optiuni la aceasta echipare este destul de scurta: vopsea metalizata, airbag lateral, si Extenso.
              La echiparea Prestige singura culoare nemetalizata era Blue Marine care nu-mi place (La firma unde lucrez, toate Loganurile au culoarea aceasta). De accea am ales gri.
              Cand am cumparat era o reducere pe masinile aflate pe stoc. Vroiam cu airbag lateral dar cele cu airbag erau toate albastre.

@ dan.Gutu La arcuri am gandit si eu, dar cateodata ma duc si la tara, unde asfalt nu exista insa sunt santuri destule facute de tractor. O suspensie idela ar fi una ca asta http://www.youtube.com/watch?v=GWRS-u5uipM.

@Pacco Am vazut odata pe un forum un logan cu stop asemanator cu cel din imagine, dar intregul stop era facut din LED-uri albe (desigur cu lumina rosie / galbena). Cine a vazut si stie si un pret sa ma anunte.

Modificarile de genul schimbat stopuri, arcuri, faruri, iluminatul bordului se poate face fara sa pierd garantia?

Comment

Nu ne arati si interiorul?
                Bordul, husele...

Comment

Maine ma duc la tara si acolo spal masina si atunci fac poza si din interiorul masini. Pana atunci iata o poza cu bordul.
                  Attached Files

Comment

I-mi pare bine ca mai vad si io inca un muresean pe aici! Faina masinuta ta.
                    Sa ai grija de ea si la cati mai multi km fara probleme.Bafta!

Comment

Incearca sa nu o speli cu carpa. Pentru ca se matuieste vopseaua. Eu mai bine astept cateva zile pana fac rost de bani ca sa o duc la spalatorie.Foarte multi km fara incidente
                      sigpic

Comment

Bine ai venit!
                        Sa o stapanesti sanatos.
                        Si eu sunt impotriva spalatului cu carpa,asteapta sa mai imbatraneasca si dupa aceea sa o speli asa pentru ca oricum se zgarie.
                        sigpic
                        !

Comment

Ai grja de el !
                          E superb sai grija ce modificari i aduci sa fie cu gust
                          Te mai asteptam cu poze cu realizarile tale
                          Succes
                          http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Faina masinuta ai achizitionat.Sa ai noroc de ea si multi kilometri fara incidente si bineinteles o gramada de bani sa poti realiza visurile!

Comment

Folie

Am ajuns si eu sa pun folie. Iata rezultatul.
                              Mentionez ca in realitate este mult mai deschis la culare folia si nu numai cel din fata, ci si cel din spate. Cineva poate sa-mi explice acest fenomen?
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google