If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Jante de aluminiu 15 specifice Prestige" cam asta scrie pe siteul Dacia. Alta denumire nu am gasit.
In legatura cu folie eu zic ca 2 ani garanti cam putin, eu am 7 ani (folie SolarZone). La pret cam asa este 100-150 Euro in functie de atelier.
eu am vb, cu cei de send 92 ,, http://www.send92.ro/,, sunt mai aproape de mine) si asa ziceau .Intr-adevar am auzit si de garatie mai mare dar si pretul era mai ridicat.
Ieri am fost la revizia de 2 ani totul ok au scihmbat filtrele de aer si ulei au pus ulei Elf au completat lichidul de racire a motorului desigur contra cost. Dar asta e si pentru 25 lei nam mai facut scandal. am trecut la ITP si acolo totul OK la o masina de 2 ani si 14000km nu prea avea ce sa gaseasca in neregula. Vine si tipul si imi zice ca inca 5 minute si daca nu blocheaza RARul am si terminat si am ITP facut pentru urmatoari doi ani. Ghinion cat se mare putea. RARul a blocat masina. jumatate de ora am asteptat dupa tipul de la RAR care cand a intrat si a vazut folia pe fata ma invitat inauntru si mia aratat legea, si zicea ca e ilegal folia pe fata si geamul din start este deja cu o transparenta de 70%. Nam avut ce discuta cu el ori ce ziceama el numai repeta repeta si repeta legea. Atunci am dat acordul sa scoate folia si asa am trecut ITPul altfel respingeau masina si la revenire din start vro 30-40 lej taxa de revenire plus inca 50 in buzunarul celui de la ITP si daca am si ghinion ca iar sa blocheze RARul atunci asi fi platit vro 100 de lei si tot ramineam fara folie. Asa am ITP si saptamina viitoare ma duc si repun folia.
Noroc ca am pus stopurile originale inapoi ca asta de la RAR garanta ar fi comentat si pentru aia.
De geaba faci inbunatatiri care intradevar sunt utile si sporesc securitatea in trafic tot osa zica ca nui original si trebuie dat jos din masina. Acuma nu ma refer exlusiv la folie. Dar daca pui de exemplu arcuri mai rigide o sa zica ca nu corespunde inaltimea masini cu cea din carte. De faruri cu xenon si lupa corect reglata nici nu mai vorbesc sau de jenti mai mari. Dar camioanele care fac un fum de doua ori cat camionul acela e OK.
salut, frumoasa masina si imi pare rau de povestea cu folia, traim in romania, daca ii dadeai o " atentie " poate te lasa, poatte sigur..
am o rugaminte la tine si anume sa faci o poza cu plafoniera stinsa , pe timp de zi, si sa dai masca aia de plastic jos sa vad si eu cum vin ledurile ca imi place ideea, am vazut la mai multi...multumesc si bafta in continuare!
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
si referitor la ce zici tu despre ordinarii astia cu conceptiile lor, eu maine daca as putea i'as ingropa de vii sa moara in chinuri
Nu fii atat de rau si el face munca lui. Dar e mai simplu sa zica ca nui voie si gata in loc sa vine cu aparatul si sa verifice. La urma urmei pe cine ar deranja daca asi avea folie inchisa( < 30% ) ? Daca fac ceva accident tot eu raspund si cu folie si fara.
salut, frumoasa masina si imi pare rau de povestea cu folia, traim in romania, daca ii dadeai o " atentie " poate te lasa, poatte sigur..
am o rugaminte la tine si anume sa faci o poza cu plafoniera stinsa , pe timp de zi, si sa dai masca aia de plastic jos sa vad si eu cum vin ledurile ca imi place ideea, am vazut la mai multi...multumesc si bafta in continuare!
Mersi. Cu tipul de la ITP mai mergea faza ca am avut si cunostinta care lucraza la service langa ITP si cunoaste bine acolo pe toti si a si zis ca daca ceva bai vine si "rezolvam" dar din start a zis ca daca vine tipul de la RAR acolo nu ma poate ajuta. Am avut ghinion pur si simplu. Dupa aia am mai vorbit cu tipul de la ITP cand a venit cu masina si cu actele si a zis ca cu tipul asta nu se poate "rezolva".
In legatura cu plafoniera. Deja acel plafonier am dat jos ca numi placea si a inceput si dupa un timp sa palpie si dupa aia nici na vrut sa se aprinde. Acuma am un alt "set" cu 18 LED-uri cate trei in serie si cu o rezistenta. O sa vin si cu poze.
Sunt cu becuri dar pe timpul ierni s-au aburit ambele si am pus inapoi pe cele originale.
Poate ca undeva a intrat apa si deacea sa aburit.Am vazut la un taximetrist acest tip de stop dar el a pus unbec cu LEDuri. Sti cum arata? Foarte urat. Are un punct rosu de 2 cm diametru. Asa ca eu nu pun LEDuri. Cand o-sa am bani si va mai scadea si pretul o-sa pun stop cu LED din fabrica. Am si gasit una care imi place dar inca e putin scump si nu stiu de unde vine, cine fabrica, in timp se va ingalbeni sau nu, se abureste sau nu s.m.d.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment