@crull ca ideie e buna, dar eu inca nu am vazut logan din anglia. Ce am vazut este loganul din India cu volanul pe dreapta si cu lampa de mers inapoi pe stanga dar nu stiu daca o sa fie identic ca si culoare si calitate cu cel al nostru. O alta varianta ar fi loganul din Brazilia care nu are stop de ceata si deacea stopul lor sunt simetrice. Oare cat ne ar cost numai transportul de acolo??? Eu pentru schimbarea geamului am platit 30 lei. Daca asi vrea sa fie simertrice 100% atunci cu inca 30 de lei asi schimb si la stopul original. Deci cu maxim 60 de lei am stopuri complet simetrice. Pentru atita bani nici transportul nasi putea plati pentru un set de stopuri simetrice originale din Brazilia.
MS 25 KZS Prestige 1.6 16V
Collapse
X
-
sincer ! foarte frumos o iesit ! Stima si respect pt lucrurile facute cu manuta ta ! Intrebare : cei care au stopuri cu o singura lampa alba de marsalier , cum putem face si noi ceva asemanator ? sa imi scuzi exprimarea daca e greista ! banui ca stii la ce ma refer !sigpic
Comment
-
Leduri...
A venit vremea sa schimb si eu iluminatul interior. Amfacut tot bordul alb. Restul le vedeti pe poze.:-)
Comment
-
cat te-au costat toate ledurile pt bord?:SsigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
Comment