Logan 2 - 1.2 16V - Ambiance - "Furia Albă"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan 2 - 1.2 16V - Ambiance - "Furia Albă"

Vă prezint şi eu bolidul meu. Varianta de echipare Ambiance, motor 1.2 16V. Am primit-o la sfârşitul lui noiembrie. Momentan în jur de 500 km.

Mulţumit. O singură problemă, minoră, până acum, un stropitor de parbriz înfundat din fabrică. S-a înlocuit pe garanţie.
    Attached Files

@gojira
    Intrebari personale
    De ce ai ales varianta Ambiance in locul celei Laureate? Care au fost argumentele pro, in afara de pret?
    ex. nu-ti place aerul conditionat? (daca are aer conditionat atunci cade argumentul cu pretul)
    iti place mai mult tapiteria si bordul cu gri?
    iti place contrastul dintre oglinzile retrovizoare exterioare si manerele portierelor (toate negre) si culoarea alba a masinii?

Comment

Salut. Păi, preţul a fost criteriul principal. Iniţial mă orientasem spre Acces, dar închidere centralizată şi casetofon vroiam oricum. Aşa că diferenţa de 1000 de euro o consider justificată oarecum. Îmi cam săreau în ochi şi barele negre la Acces. Dacă îmi permiteam Laureate, între noi fie vorba, probabil m-aş fi orientat spre alt producător.

Aerul condiţionat nu-mi place. L-am avut pe maşina veche, l-am folosit de 2-3 ori în vreo 5 ani. Mă doare capul de la el. Îl am în casă, îi dau drumul 10 minute după care nu-l mai suport. Nu prea sufăr de căldură.

Bordul nu e gri. E un gri închis, bate spre negru. Am văzut versiunile cu gri deschis pe consolă, nu îmi plăceau cum arată. La tapiterie, probabil te referi la scaune. Au gri pe margine. Nu am avut posibilitatea să aleg. Cel puţin de la reprezentanţă mi-au spus că n-am opţiuni. Dacă aş fi avut de ales, le-aş fi ales cât mai închise la culoare, dar nu mi se par deranjante nici aşa cum sunt.

Mânerele şi oglinzile nu mă deranjează deloc. Ba chiar de mânere sunt încântat, alea sunt mai dispuse zgârieturilor. Nu mi-ar fi plăcut să se cojească după 2-3 ani. Despre contrast, da, se formează un contrast cu grilele negre, cauciucuri, chedere. Mi se pare că arată mai bine pe alb decât pe albastru sau altă culoare.

Am vrut o maşină ieftioară, pe care s-o pot lua în leasing, pe firmă. Ea va fi folosită cel mai mult în interes de serviciu, dar şi personal, de mine, că sunt singurel prin "firmă".

Comment

Sa o stapanesti sanatos!La multi Km fara evenimente!
        Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Originally posted by gojira
          Am vrut o maşină ieftioară, pe care s-o pot lua în leasing, pe firmă. Ea va fi folosită cel mai mult în interes de serviciu, dar şi personal, de mine, că sunt singurel prin "firmă".
          Să te poarte sănătos în orice împrejurare!

Comment

...si eu tot Ambiance doar ca a mea este albastra , iar criteriile pentru care am ales aceasta varianta sunt aproape identice cu ale tale
            ...s-o "birjalesti" mult si bine fara evenimente neplacute !

Comment

@gojira
              Sa o stapanesti sanatos! Cati mai multi kilometrii fara niciun fel de probleme!

Comment

Felicitari pentru achizitie si la cat mai multi km fara evenimente nedorite.
                Un sfat ... completeaza corect profilul - vezi locatie.
                Bafta.
                sigpic
                This is My Ride!
                !Visit and enjoy!

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa o conduci cu placere!
                  La cat mai multi kilometri!

Comment

s o stapanesti sanatos !
                    AdY_JmL_2015

Comment

Felicitari de achizitie colegu , o sa fi putin dezamagit de motor pana te vei rutina cu el.
                      sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

La multi km fara probleme ! Sa ai grija de ea si va avea si ea grija de tine ;)

Comment

Mulţumesc mult pentru urări, şi voi să circulaţi în linişte şi mult cu maşinuţele voastre.

Originally posted by prometheus View Post
                          Felicitari de achizitie colegu , o sa fi putin dezamagit de motor pana te vei rutina cu el.
                          Momentan o menajez, că de, rodaj. Prin oraş nu am absolut nici o problemă, mi se pare destul de sprintenă. Dintr-un motiv sau altul (probabil din cauza modului în care se simte ambreiajul), mi se pare destul de asemănător cu 1.5 dCI la turaţii mici. În afară, în a 5-a, pe la 2000-2500 de ture, nu prea are vlagă, comparat cu 1.6-le anterior. Acum, nu ştiu cum se comportă pe la turaţii mai mari. În orice caz, rareori am nevoie de demaraj. În general conduc foarte preventiv, distanţe mari faţă de cei din faţă, depăşesc doar când sunt foarte sigur.

Comment

nu stiu daca symbolul din 2012 este mai usoara decat loganul, dar symbolul lui socramiu cu 1.2 16 valve, full cu clima etc se misca execrabil cu 5 insi in masina ! eu am ramas masca cand am condus o. Chiar si cand am mers singur in masina mi se parea ca se accelereaza in gol )) pur si simplu nu trage...tragi de ea mai ceva ca 1310. Pentru un oras gen Mangalia...consumul mediu este de 7.1

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
                              Masina se misca bine si in afara daca nu faci depasiri, viteza de croaziera ca sa nu te dispere sunetul e 90-110 km/h. Isi ia si viteza pe autostrada, eu am ajuns destul de usor la 140-150 dar la 150 se cam opreste (parca 154 e viteza maxima) iar la viteza asta o sa ai consum cred ca pe la 8-9 %

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google