If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Poti face si depasiri cu acest motor , problema e ca trebuie turat destul de mult are 107 Nm la 4250 rot./minut iar cei 75 de cai se scot abia la 5500 de ture.
Imi place mult Logan 2 pe Alb , arata bine. Schimba consumabilele la timp si nu vei avea probleme cu masina.
Last edited by prometheus; 17 December 2014, 13:53.
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
am vrut sa fac test drive cu 1.2 16 v....dar au ptr deste doar diesel si 0.9. 0.9 ala se misca decent...dar dieseul este foarte misto de condus...masine se comporta ok in afara de schimbatorul ala de tractor...care scoate niste zgomote dubioase rau cand schimbi..poc, poc, poc...la masina mea nici nu se aude.
După cum îl foloseşti şi după cum te obişnuieşti cu el. Mie mi se părea că nu intră prea bine în a 2-a şi în marşarier (după ce am condus câţiva ani Opel Astra). După câteva zile de mers cu Loganul, strâmbam din nas la schimbătorul şi ambreiajul de pe Astra. Nu-mi mai intra ăla în toate vitezele.
Acum m-am obişnuit, se schimbă toate foarte uşor, marşarierul nu-l găsesc mereu, dar mă obişnuiesc.
Zgomote dubioase, eu unul nu aud. E mai silenţios decât cel de pe astra,care făcea un clanc. E precis, se schimbă uşor, chiar mi se pare o cutie de viteze foarte bună. E normal să treci de pe o maşină pe alta şi să ţi se pară mai altfel. Odată ce te obişnuieşti, nu mai sunt probleme.
Poti face si depasiri cu acest motor , problema e ca trebuie turat destul de mult are 107 Nm la 4250 rot./minut iar cei 75 de cai se scot abia la 5500 de ture.
Imi place mult Logan 2 pe Alb , arata bine. Schimba consumabilele la timp si nu vei avea probleme cu masina.
Normal ca poti depasi daca il turezi tare, dar nu poti face o depasire scurta, sprintena, sa bagi piciorul in acceleratie si sa vezi cum creste viteza de la 80 la 120 in cateva secunde. Eu asta-vara am fost la munte si mi-am riscat viata de vreo 2 ori ca sa depasesc niste tiruri.
...dieselul este foarte misto de condus...masine se comporta ok in afara de schimbatorul ala de tractor...care scoate niste zgomote dubioase rau cand schimbi..poc, poc, poc...la masina mea nici nu se aude.
Zgomote dubioase, eu unul nu aud. E mai silenţios decât cel de pe astra,care făcea un clanc. E precis, se schimbă uşor, chiar mi se pare o cutie de viteze foarte bună.
Păi nu sunt cam la fel? Mă gândesc că diferă rapoartele, dar din punct de vedere mecani ar trebui să fie cam la fel. Am condus şi 1.5 dCI în trecut, la un fost loc de muncă, dar nu mi s-a părut nimic ciudat.
Cutiile de viteze nu sunt la fel, de altfel şi codurile lor sunt diferite.
În afara rapoartelor mai trebuie să ţii cont şi de gestionarea cuplului motor, mult mai mare la Diesel decât la 1,2 16v.
Ai spus ca mergi linistit, deci chestia cu puterea (sau lipsa ei) nu cred sa te deranjeze prea tare, poate doar atunci cand ai bagaje si pasageri multi. Sunt multe masini noi mai slabe la dinamica decat Logan 1.2 si lumea circula prea bine cu ele. E valabil si viceversa, poti sa ai Bentely, sa nu te grabesti si sa te depaseasca Matizuri. Nu e nicio rusine...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment