Arata bine de la distanta
LOGAN Clean Cluj
Collapse
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
nu am alte poze.. panourile sunt facute de mine si nu mai postez poze din timpul lucrarilor..in general doar finalul apare cand totul e curat si finalizat
KeanuRev pot face poze de aproape ...daca e cazulTeam CSR[/FONT]
execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912
Comment
-
am schimbat si spatele..era si cazulTeam CSR[/FONT]
Comment
-
cine are un far de logan pe negru de la street strom pe dreapta??Attached FilesTeam CSR[/FONT]
Comment
-
In pozele de la inceputul thread-ului vad ca masina nu mai are manere de deschidere a usilor din exterior. Cum se vor deschide usile fara ele? (Daca par penibil cu intrebarea asta, ati ghicit, nu ma pricep si nu ma pasioneaza deloc tuningul dar am curiozitatea asta pentru ca nu imi trece prin minte nici o modalitate in care ai putea deschide o usa fara maner)
Comment
-
Totul prin telecomanda. Mai nasol e cand ramai fara baterie )Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Salut! reluam proiectul!
legat de manerele de la usi...vor fi eliminate si o sa aiba deschidere prin telecomanda si separat un sistem de back up in caz ca se arde actuatorul sau chiar daca ramane fara curent
urmeaza acum cateva piese refacute in materie de tapiserie cu piele neagra si cusaturi rosii
apoi partea din fata a masinii ..prelungire de capota si o bara fata customTeam CSR[/FONT]
Comment
Comment