Sunt nou pe aici asa ca lasati-ma usor , vreau sa pun si eu cateva poze cu Loganul meu , acum are rotile de iarna cu capacele originale din fabrica , cu cele de aliaj nu am poze ca sunt la tara , asteptam data ca sa le putem inlocui , o sa pun poze cu ele atunci , ca si imbunatatiri: cheder la capota, leduri plafoniera ,becuri marsarier cu lupa(CLK pravalia cu leduri ) , tub si statie blaupunkt (montate personal) dar mai trebuie sa-i trag comanda din cd player la statie (al 2-lea +) dar nu stiu cum sa scot pinul din mufa si nici nu am vrut sa-l ciupesc , drept urmare i-am pus un buton langa statie (un strap).Mai vreau sa-i inlocuiesc boxele cu unele magnat 13 cm pentru usile spate care deja le am si unele pe 17 fata dar mai asteptam ca nu sunt bani momentan. Boxele spate nu s-au monatat deoarece nu am gasit si nici nu prea am cum sa fac inelele din MDF, mai ma gandesc la solutii. Cam atat pentru azi si astept critici
B-119-psp
Collapse
X
-
-
Salutare si bine ai venit printre noi! Sa faci cati mai multi km fara incidente rutiere si mecanice, iar rugina sa te ocoleasca!
Totusi:
1. Masina e taxi? E colantata?
2. Nici la Logan 2 nu pune Dacia/Renault un rahat de cheder la capota?! (prin natura meseriei lucrez aproape zilnic cu francezi si nu-i mai suport!)MULTA LUME, PUTINI OAMENI...
Comment
-
Originally posted by Madutzu25 View PostBun venit. Multi km in continuare
Plusul de remote il legi la plusul de accesorii, te legi direct pe fir; eventual intercalezi si intrerupatorul. Eu asa l-am legat
Gasesti pe forum schite cu cotele de la inele sau pe tutoriale logan
Spor la modificari
Originally posted by MARIVS View PostSalutare si bine ai venit printre noi! Sa faci cati mai multi km fara incidente rutiere si mecanice, iar rugina sa te ocoleasca!
Totusi:
1. Masina e taxi? E colantata?
2. Nici la Logan 2 nu pune Dacia/Renault un rahat de cheder la capota?! (prin natura meseriei lucrez aproape zilnic cu francezi si nu-i mai suport!)
2. Nu fac acestia asemenea gesturi, este montat unu nou gen dala de Dacie daia veche de la usa , asa i-am pus eu dar tot se murdareste motoru
Pe forum aici nu exista nimeni care sa le vanda gata facute inelele astea de MDF? Functia aia "Cauta" pe mine ma baga in ceata pentru ca nu imi da nimic concret ori nu o inteleg eu
Comment
-
Pe cd ai 2 fire de plus. Unul permanent si unul care primeste curent doar cand cheia este pe accesorii (prima treapta). Pe acel fir de plus trebuie sa te legi; pinul 2 din mufa mare ( cea de 24 pini).Attached FilesMy Ride sigpic
Comment
-
[QUOTE=FANE_CLK;1648131]salut.
0767.350.413 - sharky .. e de aici de pe forum. pt inele mdf[/QU
Mersi Fane o sa-l sun maine sa nu fie tarziu acum si poate o rezolv cu el
Originally posted by Madutzu25 View PostPe cd ai 2 fire de plus. Unul permanent si unul care primeste curent doar cand cheia este pe accesorii (prima treapta). Pe acel fir de plus trebuie sa te legi; pinul 2 din mufa mare ( cea de 24 pini).
Daca o sa bag eu la motoru meu asta 1.2 ulei Selenia (pentru benzina+GPL) special pentru motoare Bnz+GPL , crezi ca o sa fie ceva probleme? Ai mai auzit
pe cineva sa foloseasca asa ceva?
Iar trebuie sa-ti multumesc
Comment
-
Ca sa nu se mai murdareasca motorul, pune o folie de aluminiu sub tot motorul! Astfel, n-o sa ma intre jeg in compartimentul motor! Folia trebuie sa fie pe toata puntea fata, de unde incepe bara fata pana unde se termina cutia de viteze. Pui folia, apoi ii dai cu banda adeziva. Efectul va fi garantat!
Comment
-
Bine ai venit in club Interesanta culoare.
Comment
-
Originally posted by Madutzu25 View PostPe cd ai 2 fire de plus. Unul permanent si unul care primeste curent doar cand cheia este pe accesorii (prima treapta). Pe acel fir de plus trebuie sa te legi; pinul 2 din mufa mare ( cea de 24 pini).
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostAșa cum ai pozat tu mufa: în stanga jos e pinul 1, iar în stânga sus 13.
Pe tine te interesează pinul 2 galben -accesorii, galbenul de deasupra (pin14) e prin contact(Motor)
Gata am terminat, mulțumesc colegilor pentru informații , fără ei nu as fi reușit
Comment
Comment