If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
tata daca ai fi citit tot ce am scris eu aici pe acest thread ,ai fi vazut ca nici nu am pomenit acest nume de firma asa ca nu stiu de unde ai scos tu asta....in fine nu conteaza
apropo daca crezi ca este singura firma care au acest produs !!!!!!! nu este asa
pentru cultura ta general le-am cumparat de la SB..
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
nu m ai stresat doar ca eu nu am pomenit nimik de acest site si nic de unde le-am cumparta,tocmai in ideea de a nu face reclama....si toate detaliile referitoare la produs le-am dat tuturor pe PM
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
sambata este gata instalatia de spalat faruri...mai am ceva de lucru la modul care comanda motorasul ( pompa ) de programat timpul de functionare pentru ficare diuza in parte
5 sec pe diuza din DR ,2 sec pauza ,5 sec pe diuza stg
buna ideea nu ?? furta de la Renault Megane 2
hehe
atunci am sa revin si cu pozele si filmuletul din timpul montajului
total investie 400 ron fara munca mea si modul
2 diuze renault megane
furtun 3 metri
1 motoras de Mcv
vas ( dacia 1310 )
si cateva ore de munca
trebuie sa iasa ceva frumos
tu le sti ca le-ai vazut....mai am ceva de lucru la modulul de comanda pompa si f.f.f. putin la suportul de fixare rezervor..
apropo atentie cu interzisul ala acolo la tine...azi era garcea acolo la panda ..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment