heheh dar ce te face sa crezi ca nu e tiganit !!
Bobbyred Cu Red-ul Lui ! !
Collapse
X
-
cosmin br
mersi
inca nu e gata abia maine sper s o termine si revin cu pozele
cata fof
cred ca nu ma cunosti destul ...............inca nu am ajuns la faza sa stau sa trag si lichidul de parbriz..Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
aia cu lichidul era o aroganta , plus de asta am spalat si jantele cu solutia de parbriz.
tu ai zis ca ce ma face sa cred ca nu e tiganit ....oricum ca sa mai fac o aroganta ....trebuie sa tiganesti bine un dizel ca sa ajungi la perfomanta unui benzinar
Comment
-
Originally posted by bobbyred View Postle postez in seara asta
stai sa vina creata acasa ca nu am aparat si porma le urc pe forum
si pozele mult promise
1 litru de vopsea negru mat,lac,intaritor,diluant = 160 ron
1 litru de rosu,lac,diluant,intaritor = 320 ron
manopera pentru vopsit 1500 ron...
masina are acum pe ea trei straturi de lac
maine imi fac programare la RAR sa trec in talon negru mat ( cine stie cate este taxa ,si ceva spaturi despre baietii din RAR Grivita cine ma poate ajuta )Last edited by bobbyred; 12 July 2010, 20:44.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
puteai sa vopsesti barile integral si nu inteleg dc ai facut pragul negru... la lumina zilei , masina luceste destul de bine.
Ptr rar , taxa este de aprox 100 ron si am impresia ca schimbarea de culoare nu se face la Grivita, ci in Voluntari!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment