Cat te-a costat operatiunea? si cine ti-a facut-o?
Bobbyred Cu Red-ul Lui ! !
Collapse
X
-
S-a facut diseara deja. Nu pui pozele?
Comment
-
Comment
-
stii ca ai probleme cu micsoratul pozelor...ultima data ti le-am micsorat eu, fa si tu la fel ma...hai sa le vada si ochiul meu, ca maine sau vineri vin si ale mele
cu montajul la mine, cred ca saptamana viitoare candva, is plecat din tara si mi s-au dat planurile peste cap, vroiam sa le montez sambata acumLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Originally posted by bolo View Poststii ca ai probleme cu micsoratul pozelor...ultima data ti le-am micsorat eu, fa si tu la fel ma...hai sa le vada si ochiul meu, ca maine sau vineri vin si ale mele
cu montajul la mine, cred ca saptamana viitoare candva, is plecat din tara si mi s-au dat planurile peste cap, vroiam sa le montez sambata acum
primele poze cu noul look ( la broscuta mea )
diseara am sa fac si un filmulet cu ele
am incercat sa fac si angel eyes aprins, dar nu se vad prea bine ziua restu diseara le urcLast edited by bobbyred; 4 February 2010, 13:05.Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
super tare bobby.ma bucur ca ai reusit pana la urma.sa le aprinzi sanatos
Comment
-
Originally posted by Silviu_MM View Postsuper tare bobby.ma bucur ca ai reusit pana la urma.sa le aprinzi sanatos
mersi
dupa lungi incercari cu montajul am gasit pe cineva
am atasat si cateva poze cu farurile vechiAttached Files- Picture 001.jpg (118.5 KB, 95 views)
- Picture 002.jpg (106.9 KB, 103 views)
- Picture 003.jpg (110.1 KB, 94 views)
- Picture 004.jpg (109.6 KB, 78 views)
- Picture 005.jpg (108.7 KB, 70 views)
- Picture 006.jpg (115.0 KB, 94 views)
- Picture 007.jpg (112.0 KB, 93 views)
- Picture 008.jpg (108.3 KB, 78 views)
- Picture 009.jpg (106.5 KB, 71 views)
- Picture 010.jpg (112.4 KB, 70 views)
- Picture 011.jpg (118.1 KB, 90 views)
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
Comment