culoare de gabor zic eu culorii astea!!! pe la noi toti militienii tineri au cumparat logan cu bleau-ul asta si cu folie zici ca-s mafioti...daca o tii curata arata bine, bafta la tunarit!!!
Eu Si Masina Mea(fara Laude:))
Collapse
X
-
Originally posted by alexutzu View Posta murit de tot topicu asta....mai pune si tu ceva poze..spune la lume ca ti-ai facut remapare...).Oricum nu e mare lucru...chestii de aspect,maruntisuri...in mare parte utile...
Comment
-
Deci:folie 3M(luneta,geamuri laterale spate,parasolar) de vreun an jumate,remapare de vreun an,oglinzi prestige,manere in culoarea masinii si un bandoul cu loganclub pus azi...in rest mai nimic,cum v-am zis
...si un sticker cu www.logancub.ro ...mi-a scapat nare nimicLast edited by viorelu; 6 February 2010, 17:01.
Comment
-
Originally posted by florin_dnf View Postbravo vio arata chiar bine daca se desface eu tiam deochiato ca am vazut primul......nu mi se pare prea costisitor
Loganu ...am observat,sa dea caldura si le vopsesc pe pozitie.Colantul l-am pus la o firma locala care se ocupa cu asa ceva,pretul nu foarte mare.
Comment
-
Salut,Vio.
Pai spune-ne si noua pretul,poate mai sunt doritori:0
Numai bine si Frumoasa masinuta,sa o stapanesti fara evenimente si multi,multi kmUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
-
Salut.
Eu am primit raspusul,ma refeream la folia de pe usi,aceea cu logan club
Multumesc mult vio:0
Si daca vreau sa scrie altceva se poate?
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment