Eu Si Masina Mea(fara Laude:))

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asteptam
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

spor la modificari!

masina arata bn...insa filtru si cotul ala...nu prea imi sinspira incredere. cei de la pilot au admisie pt logan...de inox ...cred ca ar da mult mai bn
      sigpic

Comment

Filtrul ala si cotul nu mai sunt...acum este exact ceea ce tu imi recomanzi ...o sa revin cu poze.

Comment

hmmm chair sunt curios ce ai facut tu la masina...sa nu-mi zici ca ai pus-o pe burta
          low....&.....slow

Comment

Ce burta?...nu fac eu dastea,poate pe viitor,cine stiee...
            Cateva poze.E vorba doar de filtru Sandtler X-fire cu tubulatura Pilot,bandajata cu ceva material de la ThermoTec;...si faptul ca masina e curatata de bandourile loganclub .repede v-ati aruncat la nush ce modificari
            P.S. ...aa si pargul putin impins,asa o sa stea pana la viitoarea (doamne fereste)reparatie in service.Masina bineinteles spalata...acu' vreo 3 saptamani
            Attached Files
            Last edited by viorelu; 4 October 2010, 17:29.

Comment

sa nu ai tu un insemn al clubului))....
              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
              prost.

Comment

...am,am...pe suportii de numere

Comment

s-a cam pus praful aici! apropo, nu este cam "rurala" masina cu atatea croame pe la colturi?
                  sigpic
                  http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

Vezi ca rural nu inseamna ce crezi tu. Sunt multe masini "rurale" bine aranjate si mai frumoase ca cele "urbane".

Apropo vio, nici o miscare pe forum?

Comment

Originally posted by Alin0007 View Post
                      Vezi ca rural nu inseamna ce crezi tu. Sunt multe masini "rurale" bine aranjate si mai frumoase ca cele "urbane".

Apropo vio, nici o miscare pe forum?
                      prietene, tocmai la asta m-am referit, dar m-am exprimat putin mai cosmetizat, daca intelegi!

dar, pe romaneste, ca sa intelegi si tu, imi par tzaranesti croamele alea de targ pe la coltzuri. parerea mea!
                      Last edited by DSL; 11 March 2011, 12:50. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

Pai si ce ti se pare ca n-am inteles? Eu ti-am spus ca rural nu e egal cu crom. Tu zici ca da.

Comment

nu generaliza crom. eu ma refer la prostiile alea aplicate la coltzuri.
                          sigpic

Comment

De alea toti i-am spus lui Vio dar daca lui ii plac. Ce sa faci? E masina lui. Si pana la urma fiecare are gusturile lui si nu se discuta. Daca am fi toti la fel ce-ar mai fi lumea.

Comment

dar, tu de ce nu-ti pui asa ceva?
                              sigpic

Comment

Am avut odata. Acum numai imi plac. Eu consider ca a trecut vremea lor.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google